Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de urgenţă cerut de Gigi Becali! FCSB l-a contactat deja pe jucător: fotbalistul a recunoscut că vine la "roş-albaştri"

BREAKING NEWS | Transfer de urgenţă cerut de Gigi Becali! FCSB l-a contactat deja pe jucător: fotbalistul a recunoscut că vine la "roş-albaştri"

FCSB

Comentarii

Ovidiu Horşia (19 ani), fotbalistul împrumutat de FCSB la Poli Iaşi în acest sezon, se va întoarce la FCSB la finalul sezonului. Mijlocaşul Iaşiului a dezvăluit că a fost sunat de reprezentanţii clubului roş-albastru, care l-au înştiinţat că trebuie să se prezinte la club când actuala stagiune se va termina.

FCSB, transfer de ultimă oră! Gigi Becali îl vrea înapoi pe Ovidiu Horşia!

La finalul meciului FC Voluntari - Poli Iaşi 1-0, Ovidiu Horşia a dezvăluit, printre altele, că oameni din conducerea FCSB l-au contactat ca să-l înştiinţeze că-l vor înapoi la echipă. Horşia a impresionat prin prestaţiile sale la Poli Iaşi, iar acum poate avea şansa să joace la echipa-mamă, FCSB. "(n.r. - Te-au contactat cei de la FCSB?) Da, m-au sunat, dar încă nu e nimic concret. (n.r. - Te vor înapoi? Da, sunt şanse, dar acum sunt cu gândul aici, ca să facem mai multe puncte şi să ieşim de acolo!", a spus Ovidiu Horşia la flash-interviu, la Telekom Sport.

Ovidiu Horşia a fost împrumutat de FCSB în ultimele două sezoane, la Academica Clinceni şi Poli Iaşi.

Horşia revine la FCSB!

În acest sezon, Ovidiu Horşia a marcat de cinci ori şi a livrat două pase de gol în 29 de meciuri jucate în toate competiţiile la Poli Iaşi. Sezonul trecut, la Academica Clinceni, Horşia a marcat tot de cinci ori, în 28 de meciuri. La 19 ani, mijlocaşul ofensiv e unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din academia roş-albaştrilor. După ce s-a "şcolit" la echipe mai mici, Horşia e gata să facă pasul şi să joace la FCSB, alături de celelalte "perle", Florinel Coman, Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Andrei Vlad sau Darius Olaru.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Horşia în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Mihai Teja l-a sunat personal pe Gigi Becali pentru Horşia!

Pe vremea când o antrena pe Poli Iaşi, după plecare de la FCSB, Mihai Teja l-a sunat personal pe Gigi Becali pentru a-l ruga să-l dea pe mijlocaş în Copou şi nu la Clinceni, unde jucase sezonul trecut. Teja a profitat de relaţia cu Becali, după ce a pregătit FCSB în sezonul anterior.

"Horşia este un copil extraordinar, un fotbalist, un băiat cu un caracter senzaţional. Chiar dacă la început poate că nu a vrut să vină, deoarece nu ştia la ce echipă se duce, ştia de aceste probleme care au apărut în ziar, problemele de la Iaşi. Am reuşit până la urmă să vorbesc cu el şi să fiu sincer i-am dat telefon direct lui Gigi Becali şi l-am rugat frumos să mi-l dea. Îi mulţumesc că mi l-a dat pe Horşia", a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: ovidiu horsia fcsbovidiu horsia transfer fcsbhorsia fcsbhorisa gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare