Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de VIS pentru Ianis Hagi. O forţă a Europei plăteşte 10 milioane de euro pentru fotbalistul român

BREAKING NEWS | Transfer de VIS pentru Ianis Hagi. O forţă a Europei plăteşte 10 milioane de euro pentru fotbalistul român
Comentarii

Ianis Hagi este tot mai aproape de plecarea de la Rangers, care nu îi va activa opţiunea pentru a-l transfera definitiv după expirarea împrumutului de la Genk.

Presa belgiană a confirmat, luni, că internaţionalul român va reveni pe Luminus Arena la finalul sezonului, după ce Rangers a decis să nu achite cele cinci milioane de euro pentru a-l transfera definitiv.

După un start perfect în tricoul formaţiei scoţiene, marcând un gol de trei puncte la debutul ca titular pe Ibrox Park, apoi reuşind să o califice aproape de unul singur pe formaţia scoţiană în optimile de finală ale Europa League, cu două goluri şi un assist în dubla cu Braga, Ianis Hagi a alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin bune. Prin urmare, fotbalistul român urmează să se întoarcă la Genk, după cum a scris site-ul belgian voetbal24.be.

Totuşi, Ianis Hagi nu va rămâne prea mult în Jupiler Pro League, anunţă presa italiană, care notează că Lazio este pregătită să ofere nu mai puţin de zece milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile dearului echipei naţionale a României. 

Ianis Hagi, transfer de vis. Ştefan Radu, cheia mutării

"Cheia acestei operaţiuni poate fi Ştefan Radu, care probabil îşi va ajuta compatriotul să adapteze la Roma şi la noul club", notează metropolitanmagazine.it.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi
  • 10 milioane de euro pune Lazio pe masă pentru Ianis Hagi
  • 372,65 de milioane de euro este cota clubului Lazio, conform Transfermarkt.de

Astfel, Ianis Hagi ar urma revină în Serie A, campionat în care a avut două apariţii, între 2016 şi 2018, atunci când s-a aflat sub contract cu Fiorentina. Ulterior, Ianis Hagi a revenit la Viitorul, care l-a vândut la Genk în vara anului 2019. Românul nu s-a adaptat însă în Belgia, iar în iarna acestui an a fost împrumutat la Rangers, cu opţiune de transfer definitiv pentru cinci milioane de euro. Până ca fotbalul european să fie întrerupt de pandemia de coronavirus, internaţionalul român a jucat în 12 meciuri pentru Rangers şi a reuşit să înscrie trei goluri şi să dea două pase decisive.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe