Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de VIS pentru un jucător de bază din naţionala României. O forţă a Europei a făcut oferta, după ce Hagi a garantat pentru el

BREAKING NEWS | Transfer de VIS pentru un jucător de bază din naţionala României. O forţă a Europei a făcut oferta, după ce Hagi a garantat pentru elgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Galatasaray Istanbul se pregăteşte să transfere un alt jucător român. Este vorba de mijlocaşul celor de la Perugia, Vlad Dragomir (21 de ani), pe care turcii îl urmăresc de ceva vreme.

Fosta campioană a Turciei se pregăteşte să rupă înţelegerea cu marocanul Younes Belhanda, aşa că se gândesc să transfere un alt mijlocaş creativ, talentat, de preferat mai ieftin şi cu un salariu mai mic decât avea Belhanda. În acest profil se încadrează perfect românul Vlad Dragomir, pentru care Galatasaray trebuie să plăteasc trei milioane de euro, anunţă webaslan.com

Gruparea Cimbom nu este străină de calităţile lui Vlad Dragomir. Îl urmăresc de mai bine de un an, cerându-i părerea şi legendei Gheorghe Hagi, care a girat pentru talentul fotbalistului român. Cu toate acestea, nu va fi deloc uşor realizarea transferului. Conform Calcio Grifo, pe urmele lui Vlad Dragomir se mai află şi belgienii de la Genk, dar şi portughezii de la Benfica Lisabona. De asemenea, din Italia este monitorizat atent de Sampdoria, Cagliari şi Empoli.

Galatasaray vrea un internaţional de tineret

Galatasaray încearcă o remaniere masivă a lotului, iar de la mijlocul terenului vor fi săriţi din calcule Younes Belhanda, Jean-Michel Seri şi Mario Lemina, fotbalişti cu salarii colosale, şi vor trebui înlocuiţi cu fotbalişti mai accesibili din punct de vedere contractual, dar şi cu mult talent. Cei trei fotbalişti au CV-uri impresionante, dar n-au rupt absolut deloc gura târgului la Istanbul, aşa că investiţia nu a fost deloc una rentabilă, au concluzionat turcii.

Vlad Dragomir a început fotbalul la Poli Timişoara, iar în 2015 a semnat cu academia celor de la Arsenal Londra. Nu a apucat să debuteze în formaţia mare a Tunarilor, iar în 2018 a semnat cu formaţia italiană de ligă secundă, Perugia, pentru care bifat deja 52 de meciuri, marcând un singur gol şi oferind şase pase de gol.

Vlad Dragomir a bifat prezenţe pentru naţionalele de juniori ale României U15, U16, U17, U18, U19 şi tineret U21, alături de care a jucat la turneul final din Italia şi San Marino, din 2019, când tricolorii au ajuns în faza semifinalelor.

  • Cota de piaţă a fotbalistului român, conform Transfermarkt, este de 1.3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare