Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer surprinzător făcut de FCSB. Dat afară de Universitatea Craiova, Becali l-a luat pe Marius Briceag

BREAKING NEWS | Transfer surprinzător făcut de FCSB. Dat afară de Universitatea Craiova, Becali l-a luat pe Marius Briceaggalerie foto
Comentarii

Imediat după ce Universitatea Craiova a confirmat despărţirea de Marius Briceag, FCSB a anunţat pe pagina oficială de Facebook că a ajuns la o înţelegere cu fundaşul stânga.

UPDATE | "Bine ai venit, Marius Briceag!

FCSB anunţă că Marius Briceag va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Universitatea Craiova. Marius a adunat 74 de meciuri şi un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României şi 5 în preliminariile UEFA Europa League.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

<<Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care îşi propune mereu să realizeze mari performanţe. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată şi sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor>> , a spus Briceag pentru fcsb.ro.

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Piteşti şi a început fotbalul la FC Arges. În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015-2016 a fost împrumutat la FC Voluntari. Are în palmares o Cupă a României, pe care a câştigat-o în 2018, cu Universitatea Craiova" , a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.


"Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de fundaşul de bandă Marius Briceag. Îi mulţumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în continuare.

Piteştean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeş, echipă la care a evoluat două sezoane în liga secundă. Timp de doi ani şi jumătate a apărat flancul stâng al defensivei celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă de la care a fost transferat de Universitatea Craiova, în ianuarie 2015. În retur a evoluat în opt jocuri. În campionatul 2015-2016, Marius Briceag a fost împrumutat la FC Voluntari, formaţie din Liga 1. Conducerea clubului nostru a apreciat că mutarea la gruparea ilfoveană reprezintă o oportunitate pentru jucător de a creşte valoric şi a reprezentat o soluţie viabilă pe viitor pentru prima echipă a Ştiinţei. În stagiunea 2016-2017 a fost reprofilat pe banda dreaptă a apărării alb-albastre.

În total, Brici a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 5 pase decisive" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare