Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer uriaş pentru România! CFR Cluj îşi VINDE vedeta în două zile şi se umple de bani

BREAKING NEWS | Transfer uriaş pentru România! CFR Cluj îşi VINDE vedeta în două zile şi se umple de bani

Superliga

Comentarii

Sunt zile decisive pentru transferul lui Billel Omrani de la CFR Cluj la Brighton sau la o echipă din Championship. Ardelenii le-au cerut englezilor 4.5 milioane de euro (3.8 milioane de lire), pentru a-l lăsa pe golgheterul francez să plece.

Billel Omrani, disputat de Brighton şi de o echipă din Championship

Atacantul francez poate schimba campionatul în această iarnă, după ce cele două echipe engleze s-au arătat interesate de el. CFR Cluj negociază la sânge pentru Omrani şi a cerut 4.5 milioane de euro, iar mutarea ar urma să fie efectuată în două zile, conform Fanatik.ro. 

Conform sursei citate, oferta iniţială a englezilor a fost în valoare de 3.5 milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de clujeni. De asemenea, campionii României aşteaptă un semn din partea impresarului fotbalistului pentru perfectarea mutării.

Conducerea a confirmat interesul pentru Billel Omrani

Atacantul francez al lui CFR Cluj a prins un sezon foarte bun sub comanda lui Dan Petrescu, iar cifrele şi performanţele din acest sezon l-au adus în atenţia cluburilor din vest. Conducerea campioanei României a confirmat interesul şi a susţinut că fotbalistul nu forţează mutarea: 

"Acum există discuţii şi pentru Omrani, e jucător în formă, a marcat cel mai mult. Da (n.r - în Anglia). E greu să rezişti unei asemenea tentaţii. Nu sunt în linie dreaptă, dar sunt discuţii de ceva timp în jurul lui. Pentru el au fost multe discuţii. Nu aş putea să spun dacă era plecat dacă nu era pusă interdicţia. E un vârf al lui la CFR Cluj. Pe noi ne linişteşte că nu e disperat să plece acum, astfel încât să strice atmosfera. E plăcut în vestiar, e jucător de grup. Nu aş putea să spun despre sume de transfer. Sunt două variante din Anglia şi nu aş putea vorbi despre bani. E clar că pentru el a contat cel mai mult faptul că a marcat în Europa. Nu ştiu dacă al nostru campionat îţi dă multe referinţe. Are toate atuurile pentru a pleca", a declarat Marius Bilaşco în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cu o cotă de piaţă de 3.6 milioane de euro, algerianul Billel Omrani este străinul cel mai bine cotat din Liga 1. El este urmat în clasament de fundaşul de la FCSB, sârbul Bogdan Planic cu o cotă de 2.3 milioane de euro.

  • 13 goluri în 31 de partide a marcat Omrani în acest sezon, dintre care şapte gouri au fost marcate în competiţiile europene. 

Afla mai multe despre: billel omranitransfer billel omranicfr clujbrighton cfr clujbrighton 

viewscnt
Articole similare