Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Transferul carierei pentru Nedelcearu. O echipă din Serie A plăteşte 3,5 milioane de euro

BREAKING NEWS | Transferul carierei pentru Nedelcearu. O echipă din Serie A plăteşte 3,5 milioane de euro

Serie A

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) este la un pas de transferul carierei. Fundaşul central de la FC Ufa este dorit în Serie A, iar tratativele pentru realizarea transferului sunt avansate.

Ionuţ Nedelcearu, fundaşul central al naţionalei României şi al celor de la FC Ufa, este dorit insistent de Brescia, anunţă site-ul jurnalistului italian Gianluca Di Marzio.

Sursa menţionată anterior susţine că negocierile între cele două părţi sunt extrem de avansate şi Nedelcearu ar urma să ajungă sub formă de împrumut la formaţia nou-promovată în Serie A, urmând ca Brescia să fie obligată să îl cumpere pe român în vară pentru 3,5 milioane de euro

Ionuţ Nedelcearu, aproape de transferul carierei! Este dorit de Brescia

"Biancazzurrii" caută urgent soluţii în apărare pentru a se salva de la retrogradare. Nou-promovată este pe ultimul loc în Serie A, pierzând în ultima etapă cu AC Milan, scor 0-1. Pe lângă Nedelcearu, Brescia îl mai doreşte şi pe Lykogiannis de la Cagliari. 

Nedelcearu a impresionat vara trecută, la Campionatul European sub 21 de ani, iar apoi şi-a consolidat locul de titular în prima reprezentativă, pentru care a jucat deja nouă meciuri. Fundaşul român a fost cumpărat de Ufa în urmă cu doi ani, pentru 600.000 de euro, de la Dinamo. 

În perioada petrecută în Rusia, Nedelcearu a jucat 49 de meciuri, reuşind să marcheze şi un gol.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...