Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | TRANSFERUL carierei pentru Silviu Lung! Senzaţional: îl înlocuieşte pe portarul lui Liverpool

BREAKING NEWS | TRANSFERUL carierei pentru Silviu Lung! Senzaţional: îl înlocuieşte pe portarul lui Liverpool

Stranieri

Comentarii

Portarul echipei Kayserispor, Silviu Lung Jr (30 de ani)., a ajuns la un acord cu gruparea Beşiktaş, susţine star.com.tr.

Silviu Lung, transfer la Besiktas

Internaţionalul român va face pasul carierei abia la 30 de ani, când are şansa să ajungă numărul 1 în poarta lui Besiktas. Clubul turc nu va activa opţiunea de cumpărare a portarului Loris Karius de la Liverpool, din cauza problemelor financiare, astfel că îl va coopta în lot pe Lung, notează sursa citată, adăugând că românul este dorit şi de echipe din Spania. 

Totuşi, Lung a ales să continue în Turcia şi se pare că şi-a dat acceptul pentru a ajunge la Besiktas. 

Aventura lui Silviu Lung la Kayserispor, pe final

Pe de altă parte, cotidianul Hurriyet scrie că Silviu Lung s-a accidentat înaintea meciului de sâmbătă cu Alanyaspor (scor 1-5). El are probleme la degetul mic de la mâna dreaptă, astfel că va rata şi partida de marţi cu Fenerbahce, din Cupa Turciei. 

Recent, portarul român dorit de mai multe cluburi din Occident a fost de acord cu prelungirea de contract oferită de Kayserisport. Anunţul a fost făcut de Berna Gozbasi, patronul echipei.

Silviu Lung jr. a fost transferat în 2017 de Kayserispor, de la Astra, contra sumei de 350.000 de euro. Portarul român mai avea contract până vara viitoare şi în ultima perioadă au apărut zvonuri că ar fi dorit în campionatul Belgiei, dar şi în cel al Spaniei.

FC Sevilla, ofertă oficială pentru Silviu Lung jr.

La mijlocul lunii noiembrie, antrenorul lui Kayserispor, Bulent Uygun, a dezvăluit că mai mulţi jucători au ofertă să plece. Printre ei, şi Silviu Lung junior, care e dorit de andaluzi. Sevilla a şi făcut o ofertă oficială către Kayserispor pentru serviciile portarului, dar mutarea nu s-a realizat: ”Portarul nostru, Silviu Lung, a primit o ofertă oficială de la Sevilla. A fost vorba de o ofertă făcută acum ceva timp. Se va întâmpla din nou în ianuarie? Nu ştiu ce să zic, nu cred că este exclus. Pe Emre Demir îl vor imediat”, a mărturisit Bulent Uygun pentru Radyospor.

 

Afla mai multe despre: silviu lung jrsilviu lungtransfer silviu lungsilviu lung besiktasloris karius 

viewscnt
Articole similare