Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ţucudean şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj. La ce super echipă va juca fostul golgheter al Ligii 1

BREAKING NEWS | Ţucudean şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj. La ce super echipă va juca fostul golgheter al Ligii 1galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul George Ţucudean se va despărţi în această vară de CFR Cluj, după expirarea contractului.

Fostul golgheter al Ligii 1 mai are contract cu echipa din Gruia până pe 30 iunie şi nu îşi va prelungi înţelegerea, lucru confirmat şi de ultima postare a atacantului în vârstă de 29 de ani.

George Ţucudean a făcut deplasarea la Botoşani împreună cu echipa şi făcut o postare interesantă pe pagina sa de Facebook. Internaţionalul român s-a fotografiat alături de colegul său de la CFR Cluj şi de la echipa naţională, Cristian Manea, confirmând astfel că face parte din lotul campioanei. Partea cea mai interesantă este însă descrierea pozei, un mesaj prin care atacantul îşi anunţă, practic, plecarea din Gruia. "AMR 11" a notat George Ţucudean la postarea respectivă, postare care vine cu fix 11 zile înainte de expirarea înţelegerii cu CFR Cluj.

După doi ani şi jumătate, Ţucudean se desparte de CFR Cluj, echipă pentru care a marcat 27 de goluri în 62 de apariţii şi cu care a cucerit două titluri în Liga 1. În ultimul an, însă, atacantul a evoluat tot mai rar, din cauza problemelor la inimă.

De ce nu şi-a prelungit Ţucudean contractul cu CFR Cluj

Ţucudean pleacă de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul. Relaţia dintre cei doi s-ar fi răcit după ce Dan Petrescu l-a înjurat pe atacant în timpul meciului cu Astra, pe 2 martie. Ţucudean s-a enervat atunci şi i-ar fi reproşat lui Petrescu felul în care se comportă, însă pe moment au trecut amândoi peste incident.

Însă cei doi au avut o nouă dispută după ce conducerea a propus amânarea plăţii a două salarii, din cauza crizei provocate de pandemie. Ţucudean ar fi fost singurul care s-a opus şi i-a transmis antrenorului că ideea nu este pe placul său.

Reacţia lui Ţucudean l-ar fi enervat pe Dan Petrescu, cel care n-a mai insistat pe lângă cei din conducere să-i prelungească înţelegerea lui Ţucudean.

George Ţucudean pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu U Craiova

Acum, atacantul de 29 de ani se va transfera gratis, în vară şi sunt şanse mari să ajungă la Craiova, unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1. Fostul golgheter al Ligii 1 ar fi ajuns deja la un acord cu oltenii.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru declara la Sport Report că Ţucudean e foarte potrivit pentru stilul de joc al oltenilor: ”La Ţucudean nu e vorba de bani, că tocmai a investit 15 milioane într-o cramă sau ceva de genul. Îl văd la Craiova, îl văd oriunde. Nu ştiu dacă mai poate în străinătate. La Craiova e nevoie, pentru că vedem situaţia lui Koljic, care n-a mai fost acelaşi jucător. Cred că se potriveşte pentru stilul Craiovei, care aduce mingea în faţa porţii. Ţucudean trebuie să-i mulţumească lui Hagi pentru ce a făcut pentru el, pentru că acolo îi veneau 30 de mingi pe meci şi marca două goluri".

Afla mai multe despre: tucudean 

viewscnt
Articole similare