Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Tudor Băluţă, oficial la Dinamo Kiev! Mijlocaşul va juca în Liga Campionilor, contra lui Messi şi Ronaldo. UPDATE | Mutarea ar putea pica

BREAKING NEWS | Tudor Băluţă, oficial la Dinamo Kiev! Mijlocaşul va juca în Liga Campionilor, contra lui Messi şi Ronaldo. UPDATE | Mutarea ar putea pica

Stranieri

Comentarii

Tudor Băluţă (21 de ani) a fost transferat de Dinamo Kiev. Ucrainenii au anunţat oficial venirea mijlocaşului român, pe Twitter.

UPDATE 20:39 - La puţin timp după ce l-au anunţat oficial pe Tudor Băluţă, pe twitter şi site-ul oficial, ucrainenii au şters postarea. Potrivit jurnalistului Igor Durbas, sunt probleme cu pretenţiile financiare mari pe care le au reprezentanţii fotbalistului român, unele pe care preşedintele Igor Surkis nu ar vrea să le îndeplinească. Închizătorul se află la Kiev, iar ultimele informaţii spun că, în cele din urmă, Dinamo Kiev va accepta să plătească suma cerută de agenţii fostului mijlocaş de la Viitorul.


ştirea iniţială

Băluţă va juca, astfel, sub comanda lui Mircea Lucescu în grupele Ligii Campionilor, cu Barcelona şi Juventus. Fostul mijlocaş de la Viitorul va purta numărul 6 la formaţia din Ucraina.

Băluţă a fost împrumutat un a, cu opţiune de cumpărare: "Tudor Băluţă este jucătorul lui Dinamo Kiev! Clubul nostru a semnat un contract cu mijlocaşul român Tudor Băluţă. La Dinamo, Băluţă va purta numărul 6. Bine ai venit, Tudor Băluţă!", se arată într-o postare a celor de la Dinamo Kiev, pe Twitter.

Dacă va convinge în Ucraina în acest sezon, oficialii lui Dinamo Kiev vor plăti cinci milioane de euro pentru transferul definitiv al mijlocaşului român. De altfel, preşedintele echipei, Igor Surkis, a declarat că acesta va fi ultimul transfer al lui Dinamo Kiev din actuala perioadă de mercato.

  • 3,6 milioane de euro este cota lui Tudor Băluţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Deşi a fost transferat în 2019, de la Viitorul, de Brighton, mijlocaşul cu şapte selecţii în naţionala României nu a prins decât o partidă oficială la clubul englez. Nici la olandezii de la ADO Den Haag nu a reuşit să se impună, adunând doar patru meciuri în Eredivisie.

Afla mai multe despre: tudor balutaoficialdinamo kiev 

viewscnt
Articole similare