Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

BREAKING NEWS | Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Tenis

Comentarii

Turneul ATP Masters 1000 şi cel WTA de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells au fost anulate din cauza coronavirusului, au anunţat organizatorii.

"Departamentul de Sănătate Publică din Riverside County a declarat o urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley după confirmarea unui caz local de coronavirus (COVID-19). Ca urmare, BNP Paribas Open nu va avea loc din cauza îngijorărilor privind coronavirusul şi pentru securitatea participanţilor şi spectatorilor. Această decizie a fost luată în urma sfaturilor profesioniştlor din medicină, Centrului de Control al Bolilor şi Statului Californa", se arată într-un comunicat publicat pe contul oficila de Twitter al turneului.

Competiţia ar putea avea loc la alte date.

"Suntem pregătiţi să ţinem turneul la o altă dată şi analizăm opţiuni", a declarat directorul turneului Tommy Haas.

Săptămâna trecută, Simona Halep, locul 2 WTA, şi-a anunţat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai mari din tenis, era programat între 11 şi 22 martie. Luni, ar fi trebuit să înceaptă calificările.

Duminică, erau înregistrate 539 de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA, dintre care 114 în California, iar 22 de persoane şi-a pierdut viaţa în toată ţara.

Afla mai multe despre: indian wellsturneu indian wellscoronavirus 

viewscnt
Articole similare