Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | U Craiova, super transfer!!! Anunţul oficial: "Semnează pe patru ani cu echipa noastră"

BREAKING NEWS | U Craiova, super transfer!!! Anunţul oficial: "Semnează pe patru ani cu echipa noastră"

U Craiova

Comentarii

U Craiova a rezolvat încă un transfer. După Andrei Ivan, Uros Cosic şi Alexandru Măţel, noul manager general al grupării din Bănie, Victor Piţurcă, face o nouă mutare importantă.

Este vorba despre internaţionalul bosniac Goran Zakaric, căruia i-a sosit cartea verde şi va semna un contract valabil patru ani cu U Craiova, a anunţat, luni, preşedintele clubului, Sorin Cârţu.

"Zakaric a primit astăzi carte verde şi va semna un contract pe 4 ani cu noi. Este un fotbalist foarte bun, cu multe calităţi şi cu siguranţă va aduce un plus echipei", a declarat Sorin Cârţu la Radio Sud.

U Craiova, super transfer. Cine este Goran Zakaric

La 26 de ani, Zakaric este în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Fotbalistul de 1,82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru acre în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri.

Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania. Nu a marcat niciodată pentru Bosnia.

"Zakaric, aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămâna, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie", spunea Victor Piţurcă despre transferul lui Zakaric, la 23 septembrie.

1,25 milioane de euro este cota lui Zakaric, conform Transfermarkt.de

1,87m - atât măsoară noua achiziţie a celor de la U Craiova

viewscnt
Articole similare