Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS U Craiova transferă din Italia! Oltenii dau lovitura şi aduc un internaţional bosniac

BREAKING NEWS U Craiova transferă din Italia! Oltenii dau lovitura şi aduc un internaţional bosniac
Comentarii

U Craiova este interesată de transferul fundaşului Matej Rodin de la Perugia. Aceasta este fost internaţional de tineret bosniac.

Oltenii au nevoie de întăriri în compartimentul defensiv, iar site-ul tuttomercatoweb anunţă interesul echipei din Bănie pentru fundaşul central Matej Rodin. Acesta evoluează la Perugia din vara trecută, când italienii au plătit 250 de mii de euro pentru el.

Născut în Croaţia la Split, Matej Rodin a ales să evolueze pentru naţionala Bosniei la nivelul reprezentativelor de tineret, dar momentan nu a ajuns şi la naţionala mare, deşi conform presei din această ţară se află în vizorul selecţionerului Dusan Bajevic.Concurenţa pentru Rodin la prima reprezentativă este mare, pentru că Dusan Bajevic are la dispoziţie jucători percum Zukanovic, Kolasinac, Sunjic sau Todorovic.

Cotat la 350 de mii de euro, Rodin a mai jucat în cariera sa pentru Alminj (Slovenia), Lokomotiva Zagreb, HNK Sibenik sau Zeljeznicar (Bosnia). Fundaşul care măsoară 1.95 m mai are contract cu Perugia până în 2023 şi ar putea fi pentru moment împrumutat la Craivoa. La Perugia s-a transferat recent şi Romario Benzar, fost jucător la FCSB şi Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: matej rodin 

viewscnt
Articole similare