Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | UEFA a decis. România a câştigat la masa verde meciul anulat cu Norvegia! Anunţ oficial

BREAKING NEWS | UEFA a decis. România a câştigat la masa verde meciul anulat cu Norvegia! Anunţ oficial

Echipa națională

Comentarii

UEFA a decis. România a câştigat la masa verde, 3-0, meciul pe care trebuia să-l dispute contra Norvegiei, la Bucureşti. Comisia de Disciplină şi Etică a UEFA a analizat situaţia şi a luat decizia.

BREAKING NEWS | România, victorie la masa verde cu Norvegia după ce UEFA a anulat meciul care trebuia să se dispute luni! Comisia de Disciplină a decis

Federaţia Norvegiană de Fobal a anunţat, pe pagina de Twitter, că UEFA a decis ca România să câştige meciul anulat, care trebuia să se dispute luni, 15 noiembrie, cu 3-0 la masa verde. Norvegenilor nu le-a fost permis de către autorităţile sanitare să facă deplasarea la Bucureşti, după ce a fost depistat un caz pozitiv de COVID-19 printre jucători. Omar Elabdellaoui a fost depistat pozitiv cu Coronavirus.

Norvegienii au anunţat că UEFA a decis soarta meciului şi a dat 3-0 la masa verde pentru România. "Comisia de Discplină a UEFA a analizat astăzi meciul anulat dintre România şi Norvegia şi a decis că Norvegia va pierde meciul cu 3-0, la masa verde", se arată într-o postare pe pagina oficială de Twitter.

Federaţia din Norvegia are cinci zile la dispoziţie să facă apel.

Partida România - Norvegia, din etapa a 5-a grupei din Liga Naţiunilor, era programată luni, 15 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul nu s-a mai disputat după ce nordicilor le-a fost interzis de către autorităţile sanitare din Norvegia să facă deplasarea la Bucureşti. UEFA a anluat partida şi eşi norvegienii sperau ca rezultatul final să se stabilească prin tragere la sorţi, unde puteau fi trei rezultate (1-0 pentru România, 0-0 sau 1-0 pentru Norvegia), UEFA a decis ca naţionala lui Mirel Rădoi să câştige la „masa verde” cu 3-0.

Astfel, România are şapte puncte în clasamentul din grupa de Liga Naţiunilor, iar ierarhia arată astfel: 1. Austria - 12 puncte, 2. Norvegia - 9 p, 3. România - 7 p, 4. Irlanda de Nord - 1 p. Dacă va învinge Irlanda de Nord, la Belfast, în meciul care se dispută miercuri, de la ora 21:45, România va termina pe locul doi în grupă, cu 10 puncte, şi va promova astfel în Liga A din UEFA Nations League.

Afla mai multe despre: uefaromanianorvegiavictoriemasa verde 

viewscnt
Articole similare