Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | UEFA a luat decizia după incidentele de la meciul România - Spania. Lovitură teribilă pentru tricolori

BREAKING NEWS | UEFA a luat decizia după incidentele de la meciul România - Spania. Lovitură teribilă pentru tricolori

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României va disputa cu porţile închise meciul de pe teren propriu cu Norvegia, programat pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2020, anunţă site-ul FRF.ro.

Pe lângă jocul cu Norvegia, UEFA, a mai dictat o etapă cu porţile închise, sancţiune care urmează să se activeze doar în cazul în care vor mai exista incidente provocate de fani, în următorul an.

Mai mult de atât, FRF a fost amendată cu 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.

România - Norvegia, fără spectatori

Redăm integral comunicatul publicat pe site-ul FRF.ro:

"În ciuda apelurilor repetate ale Federaţiei Române de Fotbal, prin canalele de comunicare înaintea partidelor cu Spania şi Malta, cât şi pe durata acestora, prin crainicul partidei şi mesajele dispuse public pe stadion, comportamentul suporterilor la meciurile din septembrie ale echipei naţionale aduce o nouă sancţiune din partea UEFA.

Federaţia Română de Fotbal a fost informată vineri, 20 septembrie 2019, cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma rapoartelor întocmite la partidele România – Spania şi România – Malta, din preliminariile pentru EURO 2020, disputate pe 5 şi 8 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, respectiv stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.

În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Naţională, se va disputa cu porţile închise.

De asemenea, timp de un an, Federaţia Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon şi, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porţile închise.

România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor, anul trecut, în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016, şi împotriva Lituaniei, tot pe stadionul Ilie Oană."

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...