Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | UEFA a suspendat toate meciurile care ar fi trebuit să se joace în săptămâna următoare în Liga Campionilor şi Europa League

BREAKING NEWS | UEFA a suspendat toate meciurile care ar fi trebuit să se joace în săptămâna următoare în Liga Campionilor şi Europa League
Comentarii

UEFA a decis din cauza pandemiei de coronavirus să amâne toate partideie care săptămâna viitoare ar fi trebuit să se dispute în cupele europene. Data la care vor fi reprogramate va fi anunţată ulterior.

UPDATE: UEFA a anunţat că a decis să suspende toate meciurile care ar fi trebuti să se joace în săptămâna următoare, în cupele europene. Este vorba despre returul optimilor Europa League, returul optimilor Champions League şi meciurile din Youth League. Decizia a fost luată după ce pandemia coronavirus a atins cote incredibile şi au fost infectaţi inclusiv jucători sau antrenori de la Chelsea, Juventus sau Arsenal Londra.

Ce meciuri au fost amânate de UEFA:

Liga Campionilor:

Juventus - Lyon


Manchester City - Real Madrid
Barcelona - Napoli
Bayern - Chelsea

Europa League:
Getafe - Inter
Leverkusen - Rangers
Şahtior - Wolfsburg
Wolves - Olympiacos
AS Roma - Sevilla
FC Basel - Frankfurt
FC Copenhaga - Başakşehir
Manchester United - LASK

Se amână şi EURO 2020?

Acum, principala întrebare este dacă turneul final din vară va fi reprogramat pentru 2021. Pandemia de coronavirus se răspândeşte rapid în Europa şi sunt deja cazuri confirmate în fotbal. Pe 17 martie, la sediul UEFA au fost invitaţi reprezentanţii tuturor celor 55 de federaţii, pentru a discuta inclusiv despre amânarea EURO 2020.


UPDATE: Meciurile din această seară, din Europa League, se vor juca, în afară de cele care au fost deja amânate. De asemenea, UEFA a anunţat că va organiza marţi, 17 martie, o videoconferinţă extraordinară unde se va discuta viitorul competiţiilor organizate de UEFA, inclusiv Campionatul European. 


În Liga Campionilor, săptămâna viitoare sunt programate patru jocuri, din manşa a II-a a sferturilor de finală, alte patru jocuri disputându-se marţi şi miercuri.

Liga Europa ar urma să fie afectată începând chiar de joi, când sunt programate şase meciuri din prima manşă a optimilor de finală. Deja două partide au fost amânate, Inter Milano - Getafe şi FC Sevilla - AS Roma.

În Italia, Serie A a fost oprită, iar jucătorul echipei Juventus Torino Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19. 

De asemenea, liga profesionistă de fotbal din Spania, LaLiga, a suspendat următoarele două etape ale campionatului.

Decizia a fost luată după ce un baschetbalist al echipei Real Madrid, Trey Thompkins, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acest caz a făcut ca echipa de fotbal a clubului madrilen să fie plasată în carantină, alături de cea de baschet, pentru că folosesc acelaşi cantonament.

Afla mai multe despre: champions leagueeuropa leagueuefasuspendare 

viewscnt
Articole similare