Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | UEFA, decizie dură după incidentele de la Craiova - Honved! Prima reacţie a oltenilor: ”Suportăm toţi pentru nişte iresponsabili”

BREAKING NEWS | UEFA, decizie dură după incidentele de la Craiova - Honved! Prima reacţie a oltenilor: ”Suportăm toţi pentru nişte iresponsabili”

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a scăpat de 0-3 la ”masa verde”, dar va juca meciul cu AEK Atena fără spectatori! Oltenii puseseră deja biletele la vânzare.

UEFA a decis ca U Craiova să fie amendată cu suma de 60.000 de euro şi a interzis accesul spectatorilor la meciul de pe teren propriu cu AEK Atena. Mai mult, în cazul calificării în play-off Craiova va juca tot fără spectatori!

UEFA a decis sa respinga demersul celor de la Honved motivand ca incidentul nu a afectat rezultatul final al meciului, dubla fiind decisa de loviturile de pedeapsa.

”Nu ne aşteptam, e drastică! O să suportăm toţi pentru nişte iresponsabili din galerie. Eu chiar încercam să vorbesc acum cu Costeşin şi am aflat practic de la voi decizia. Cred că putem face apel să jucăm măcar primul meci cu AEK cu spectatori. E clar că jucând fără spectatori, practic joci cu spectatorii lor că ei au voie să vină cu 200-300 de oameni. Nu ai niciun avantaj că joci acasă. Puteam obţine un rezultat bun acasă şi apoi la Atena se juca altfel. Ce să mai, e o decizie dură” a spus Sorin Cârţu la Telekom Sport.

”S-au pus deja bilete în vânzare pentru acest meci şi pentru cel cu Sepsi au fost legate. Biletul pe care îl ai la meciul cu AEK poţi să intri cu el şi la meciul cu Sepsi. Vedem ce se va întâmpla. Noi tot am sperat, eu ştiu că e nevoie cu apel. Până se judecă apelul, decizia nu poate rămâne. Ea devine definitivă şi executorie după ce se judecă apelul, nu? Aşa că noi sperăm. Şi-aşa nu eram favoriţi la meciul cu AEK, acum ar fi şi mai greu” i-a mai spus Sorin Cârţu moderatorului emisiunii Sport Report, Silviu Tudor Samuilă.

viewscnt
Articole similare