Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Umilit şi dat afară de Gigi Becali, ofertat din Premier League! Fotbalistul tocmai a semnat contractul: anunţul a fost făcut

BREAKING NEWS | Umilit şi dat afară de Gigi Becali, ofertat din Premier League! Fotbalistul tocmai a semnat contractul: anunţul a fost făcutgalerie foto

Campionate

Comentarii

Artur Jorge (25 ani) va semna un nou contract cu Vitoria Setubal, club unde şi-a relansat cariera, după coşmarul trăit la FCSB. Fundaşul portughez şi-a dat autogol la 12 secunde după debutul la vicecampioana României, iar portughezii i-au oferit şansa să se reabiliteze. Acesta nu i-a dezamăgit şi a intrat în atenţia lui Southampton, fosta echipa a lui Florin Gardoş (31 de ani), iar transferul în Premier League a fost îndelung speculat în presa din străinătate.

Actualul contract al lui Artur Jorge cu Vitoria Setubal expiră în 2021, iar A Bola scrie că şefii l-au convins pe fundaşul portughez să semneze o nouă înţelegere valabilă până în 2023. În prima jumătate a sezonului, Artur Jorge a jucat 18 meciuri în toate competiţiile la Vitoria Setubal şi a marcat o dată, strângând  1.620 de minute.

Transfermarkt îi oferă o cotă de un milion de euro lui Artur Jorge, o creştere considerabilă după ce şi-a relansat cariera în Portugalia, la Vitoria Setubal.

Becali nu i-a dat nicio şansă, Southampton a făcut o ofertă petnru Artur Jorge

Conform presei din Portugalia, Southampton a pregătit, iniţial, o ofertă de 1,5 milioane de euro, care a fost refuzată de conducerea clubului Vitoria Setubal. Mai mult, lusitanii au mai scris că englezii au revenit cu o nouă ofertă, 5 milioane de euro, acceptată de oficialii portughezilor. Totuşi, niciun anunţ oficial n-a fost făcut până acum. Venit în vara lui 2017, sub formă de împrumut, fundaşul central portughez l-a dezamăgit rapid pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a plătit un milion de euro pentru împrumutul lui Artur Jorge de la Sporting Braga, astfel că aşteptările erau mari.

Fundaş tănâr, în vârstă de doar 23 de ani în perioada respectivă, Artur Jorge a debutat pentru FCSB în meciul din campionat cu Daco-Getica, fosta Juventus Bucureşti. Lusitanul şi-a marcat în propria poartă încă din primul minut, iar greşeala i-a fost fatală. Gigi Becali a răbufnit după meci şi i-a interzis lui Nicolae Dică să-l mai foloseaască pe Artur Jorge la FCSB.



Ulterior, din criză de efectiv, antrenorul de atunci al roş-albaştrilor l-a mai utilizat pe fundaşul central în trei partide din Cupa României. Până la urmă, fotbalistul portughez şi-a încheiat sezonul la FCSB cu cele patru meciuri jucate, în toate competiţiile, şi s-a întors la Sporting Braga.

Afla mai multe despre: artur jorgevitoria setubalcontractsouthampton 

viewscnt
Articole similare