Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Un internaţional român dă lovitura carierei după dubla cu Norvegia şi Malta: "Vor plăti 15 milioane de euro pentru el"

BREAKING NEWS | Un internaţional român dă lovitura carierei după dubla cu Norvegia şi Malta: "Vor plăti 15 milioane de euro pentru el"
Comentarii

Clubul Internazionale Milano a decis să îl răscumpere pe portarul Andrei Radu (22 de ani) de la Genoa, anunţă presa italiană.

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Inter va plăti 15 milioane de euro în schimbul căpitanului echipei naţionale de tineret a României, care a impresionat în primul său sezon în Serie A. 33 de meciuri a adunat Andrei Radu în ediţia recent încheiată din campionatul Italiei.

Viitorul lui Andrei Radu rămâne, însă, incert. Goalkeeper-ul român, convocat în premieră la prima reprezentativă cu ocazia dublei cu Norvegia şi Malta, ar urma să fie cedat din nou de Inter, mai multe cluburi fiind interesate de serviciile sale. Cea mai probabilă destinaţie este AS Roma, notează sursa amintită.

Andrei Radu, cel mai valoros fotbalist român al momentului

Cota căpitanului echipei naţionale de tineret a României continuă să crească fulminant, după sezonul excelent făcut în poarta "grifonilor".

La finalul acestei ediţii din Serie A, specialiştii de la Transfermarkt.de au actualizat cotele tuturor fotbaliştilor, iar Andrei Radu a ajuns să valoreze nu mai puţin de 15 milioane de euro, cu trei milioane mai mult faţă de update-ul din 1 martie 2019.

În momentul în care Genoa l-a transferat de la Inter, vara trecută, pentru opt milioane de euro, cota românului era de doar trei milioane de euro. Radu a avut, însă, evoluţii foarte apreciate şi a adunat 33 de meciuri în sezonul de debut în Serie A.

Astfel, la doar 22 de ani, Andrei Radu conduce detaşat în ierarhia celor mai valoroşi fotbalişti români ai momentului. Portarul lui Genoa este urmat în top 3 de Răzvan Marin, noul mijlocaş al lui Ajax fiind evaluat la nouă milioane de euro, pe acelaşi site, şi de Florin Andone şi Alexandru Mitriţă, ambii cotaţi la şase milioane de euro.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare