Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Un nou transfer făcut de FCSB. Narcis Răducan: ”A efectuat vizita medicală”

BREAKING NEWS | Un nou transfer făcut de FCSB. Narcis Răducan: ”A efectuat vizita medicală”

Superliga

Comentarii

Narcis Răducan susţine că FCSB este aproape să realizeze un nou transfer. Juvhel Tsoumou urmează să semneze, în cazul în care testele medicale vor arăta că jucătorul este apt.

FCSB va avea, foarte probabil, încă un atacant în lot. Juvhel Tsoumou, ultima oară la Hermannstadt, a venit în probe la dorinţa lui Narcis Răducan. Atacantul născut în Congo a reuşi să impresioneze, astfel că a fost invitat să facă vizita medicală, pentru a semna un contract.

Narcis Răducan susţine că Tsomou va fi noul jucător al FCSB-ului dacă testele medicale vor ieşi bine: ”A efectutat vizita medicală ieri (n.r. - miercuri) şi, dacă totul va fi în regulă, va semna. Într-o zi, două vom afla. E la antrenament, se antrenează cu noi de o săptămână”, a declarat Narcis Răducan la Pro X.

Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

În vârstă de 28 de ani, Tsoumou măsoară 1.88 m şi a mai trecut în cariera sa pe la Eintracht, Blackburn, Alemannia Aachen, Plymouth, Senica sau Ermis Aradippou. Pe vremea când evolua la Eintracht el a fost convocat la naţionalele Under 18 şi Under 19 ale Germaniei. A bifat de fapt două prezenţe la U18 contra Franţei, în luna martie a anului 2008. La U19 a jucat puţin mai târziu într-un meci cu Anglia. Pentru naţionala mare a statului Congo, Tsoumou are 2 selecţii şi nici un gol marcat.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: tsomou 

viewscnt
Articole similare