Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Undă verde pentru reluarea Premier League! Data la care se reia campionatul Angliei

BREAKING NEWS | Undă verde pentru reluarea Premier League! Data la care se reia campionatul Angliei

Premier League

Comentarii

Veşti bune din Anglia. Guvernul britanic a dat undă verde pentru reluarea Premier League, campionat întrerupt, ca şi restul din toată lumea, de pandemia de COVID-19. Informaţia circulă în presa internaţională.

În urma unei şedinţe, Guvernul din Marea Britanie a decis că Premier League poate începe din nou, în ciuda pandemiei de Coronavirus. Campionatul din Anglia s-a întrerupt cu Liverpool pe primul loc, la mare distanţă de urmăritoare. Concret, presa din Anglia anunţă că Premier League se poate relua pe 12 iunie, cu tribunele goale. Nu se ştie până când se vor juca partidele fără spectatori.

Britanicii vor anunţa, marţi, mai multe detalii despre condiţiile de siguranţă pentru reluarea campionatului.

Liverpool, lider detaşat în clasament!

Premier League s-a întreurpt în etapa a 29, cu Liverpool pe primul loc, cu 82 de puncte. Manchester City e pe locul doi, cu 57 de puncte, în timp ce Leicester completează podiumul, cu 53 de puncte. Vestea că se reia campionatul e foarte bună, în special pentru trupa lui Jurgen Klopp. Liverpool a dominat autoritar Premier League şi are ocazia să cucerească un nou titlu de campioană, după o pauză de 30 de ani. Dacă întrecerea internă s-ar fi întreruput definitiv, "cormoranii" ar fi ratat şansa de a ridica trofeul deaspura capului. Chiar şi aşa, Liverpool nu se va putea bucura alături de fani, pe Anfield, de cucerirea titlului.

Anul trecut, Liverpool a pierdut titlul de campioană în ultimele etape ale sezonului, în favoarea celor de la Manchester City.

Afla mai multe despre: premier leaguereluarecoronavirus 

viewscnt
Articole similare