Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Universitatea Craiova a rămas fără antrenor! Corneliu Papură s-a despărţit de olteni: anunţ oficial

BREAKING NEWS | Universitatea Craiova a rămas fără antrenor! Corneliu Papură s-a despărţit de olteni: anunţ oficial

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de antrenorul Corneliu Papură, joi dimineaţa. Oltenii luaseră decizia din urmă cu o săptămână. În plus, clubul a făcut câteva precizări.

Corneliu Papură nu mai e antrenorul lui U Craiova

Oltenii au rămas, din nou, fără antrenor, la câteva luni de despărţirea de Victor Piţurcă. Corneliu Papură, succesroul fostului selecţioner pe banca lui U Craiova, a fost înlăturat din funcţia de antrenor principal.

Informaţia surprinzătoare a fost furnizată de club, care a făcut şi câteva precizări: "În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp", au anunţat oltenii prin intermediul paginii de Facebook. 

U Craiova se află pe locul trei în acest moment, iar finalul de sezon va fi strâns, în fruntea Ligii 1. Oltenii se află la patru puncte de liderul CFR Cluj şi la egalitate cu locul secund, FCSB, care are 26 de puncte.

 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovacorneliu papura 

viewscnt
Articole similare