Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Variantă surpriză! Cine ar putea să îi ia locul lui Emil Săndoi la naţionala României U21

BREAKING NEWS | Variantă surpriză! Cine ar putea să îi ia locul lui Emil Săndoi la naţionala României U21

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

Tricolorii mici au pierdut, sâmbătă, meciul cu Ucraina, scor 0-1, după ce au fost învinşi şi de Spania, scor 0-3 şi sunt eliminaţi din competiţie înaintea disputării ultimului meci din grupă. 

Selecţionerul naţionalei de tineret Emil Săndoi a afirmat că regretă faptul că naţionala mică a jucat primul meci cu Spania. 

BREAKING NEWS | Variantă surpriză! Cine ar putea să îi ia locul lui Emil Săndoi la naţionala României U21

Săndoi a încercat să găsească explicaţiile celor două înfrângeri cu Spania şi Ucraina, de pe Stadionul Steaua. După discursul lui Săndoi, în direct la Orange Sport, a început o discuţie despre viitorul selecţionerului de la România U21. 

  • După autogolul semnat de Victor Dican în minutul 89, suporterii români şi-au pierdut răbdarea şi au început să scandeze „Demisia!”. Evident, mesaj adresat selecţionerului Săndoi.

Cine i-ar lua locul lui Săndoi? Silviu Tudor Samuilă a venit, în spirit ironic, cu o variantă surpriză! MM Stoica şi Basarab Panduru au aprobat mai în glumă, mai în serios: ”A fost mereu o prezenţă constantă la naţională!”. 

Silviu Tudor Samuilă: ”A greşit Federaţia numind un antrenor mai în vârstă? E o eroare să nu mergi pe acelaşi trend? O schimbare de politică numirea lui Săndoi”

Basrab Panduru: ”Pai dacă nu au logică în gândire... le dai tu acum”

Silviu Tudor Samuilă: ”Eu m-am gândit la Răzvan Rotaru ca o posibilă variantă”

MM Stoica: ”O prezenţă constantă la loturile naţionale, să facă legătura. Dar cu cine face legătura? Am văzut că are un device tot timpul”

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu vi s-a părut ca în prim planuri vorbea mai mult decât Emil Săndoi?”

Basarab Panduru: ”Ba da. Mi se pare că toată lumea aştepta să scoată ceva pe gură Rotaru”

MM Stoica: ”Poate era modelul Luis Enrique cu Unzue. Este o idee interesantă, pentru că am văzut că are trecere şi e important”

Silviu Tudor Samuilă: ”Mă gândesc că dacă te ascultă selecţionerul, te ascultă şi jucătorii”

Răzvan Rotaru e un fost fotbalist de Liga 2, fost secund al lui Mihai Stoichiţă la Petrolul, Sheriff Tiraspol şi Al-Salmiya (Kuweit), dar şi fost antrenor principal la Berceni.

Emil Săndoi, după România U21 - Ucraina U21 0-1: „Toate s-au derulat incredibil”

„Am întâlnit până acum cei mai buni doi adversari din grupă. Azi, jocul a avut câteva momente-cheie. Dacă în primele momente ale jocului marcam, din oportunităţile pe care le-am avut, s-ar fi schimbat datele problemei. 

Îmi pare rău că n-avem niciun pic de şansă. Am luat iar gol în minutul 90, dintr-o deviere. Ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a avut ocaziile mai clare, dar şi noi am avut ocazii în momente-cheie, numai că mingea n-a intrat în poartă. E dureros.

Suntem în creştere ca nivel de joc. Acum, înţelegem ce înseamnă acest nivel. Noi nici n-am fost pregătiţi, neavând o campania de calificare şi jucând doar partide amicale. Primul joc a fost şi cu Spania... Toate s-au derulat incredibil, doar împotriva noastră! Au fost şi accidentări, absenţe... Ăsta e fotbalul câteodată”, a declarat Săndoi la TVR.

Basarab Panduru a ”desfiinţat” naţionala de tineret după eliminarea de la EURO. ”Se vede de la o poştă că nu jucăm fotbal” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: emil săndoirăzvan rotaruromânia u21euro 

viewscnt
Articole similare