Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Vedeta a plecat de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu i-a dat "ignore"! Fotbalistul, prezentat la noua echipă: surpriză de proporţii

BREAKING NEWS | Vedeta a plecat de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu i-a dat "ignore"! Fotbalistul, prezentat la noua echipă: surpriză de proporţii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de încă un mijlocaş central în această perioadă, după plecarea lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită. Marocanii de la Mouloudia d'Oujda au anunţat transferul lui Yacouba Sylla (29 de ani), fotbalist evitat de Dan Petrescu.

Deşi Dan Petrescu tot cere transferuri, CFR Cluj continuă să piardă fotbalişti. După plecările masive de pe finalul sezonului trecut, campioana României s-a mai despărţit de Mihai Bordeianu, transferat la Al Qadisiyah FC, Arabia Saudită, dar şi de Yacouba Sylla, un fotbalist cu un CV impresionat pentru Liga 1. 

"Nu ştiu ce ar face CFR Cluj fără el". Dan Petrescu, despre fotbalistul de neînlocuit din lotul campioanei: "E greu fără el, asta e realitatea"

Yacouba Sylla a plecat de la CFR Cluj şi a semnat, în mod surprinzător, cu un club din Maroc

Mijlocaşul din Mali a ajuns la CFR Cluj în urmă cu un an şi avea câteva echipe importante în carieră, printre care: Aston Villa, Rennes, Montpelier sau Panathinaikos. Tot în acea perioadă a fost adus la CFR Cluj şi Michael Pereira. 

Totuşi, Yacouba Sylla a rezistat doar un an la CFR Cluj. După ce CFR Cluj i-a plătit 400.000 de euro lui Strømsgodset IF pentru mijlocaşul central, acesta a plecat liber de contract în Maroc. 

Noua echipă a lui Sylla se numeşte Mouloudia d'Oujda, campioană naţională în 1975: "Yacouba Sylla a semnat cu Mouloudia Club pe două sezoane, iar acesta va fi introdus la antrenamente în zilele următoare", a susţinut noul club al fostului CFR-ist. 

De altfel, CFR Cluj l-a pierdut şi pe Mike Cestor, cel care s-a accidentat grav în ultima partidă din Liga 1, într-o perioadă în care campioana luptă în Europa League şi în campionat. 

Dan Petrescu nu s-a bazat pe Yacouba Sylla la CFR Cluj

Fotbalistul cu 19 meciuri în Ligue 1 şi cu 11 în Premier League nu s-a ridicat niciodată la pretenţiile lui Dan Petrescu. Inclusiv veteranul Ovidiu Hoban a fost preferat în faţa lui Yacouba Sylla. 

Statisticile mijlocaşului la CFR Cluj demonstrează că nu s-a adaptat cerinţelor lui Dan Petrescu. Sylla a jucat în doar 5 meciuri pentru campioana României şi a încasat două cartonaşe galbene. În ciuda acestor date, fotbalistul a devenit campion la finalul sezonului 2019-2020.

În ciuda plecărilor, Dan Petrescu şi CFR Cluj pregătesc şi câteva transferuri la campioana României. În acest moment, un fost jucător al Astrei, dar şi doi jucători de la KuPS pot ajunge la CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...