Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Vedeta lui CFR Cluj pleacă: "A refuzat să mai semneze". Anunţ de ultim moment dinspre campioana României

BREAKING NEWS Vedeta lui CFR Cluj pleacă: "A refuzat să mai semneze". Anunţ de ultim moment dinspre campioana României

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a oferit ultimele detalii din cadrul clubului în privinţa lui George Ţucudean şi Giedrius Arlauskis.

CFR Cluj i-a pierdut pe George Ţucudean şi Giedrius Arlauskis

Campioana României se desparte de doi fotbalişti importanţi în aceste zile. Dan Petrescu a anunţat că George Ţucudean a refuzat să-şi prelungească înţelegerea scadentă pe 30 iunie până la finalul sezonului, în timp ce Giedrius Arlauskis va oferi un răspuns clar săptămâna următoare, deşi contractul său expiră tot pe 30 iunie:

"Ne-am dorit să-şi mai prelungească o lună contractele (n.r. - până la finalul sezonului), să termine campionatul, mai ales că au început sezonul cu noi. Ţucudean a refuzat să mai semneze pe încă o lună, iar Arlauskis ne-a transmis că ne va da un răspuns săptămâna următoare", a declarat "Bursucul" pentru Telekom Sport.  

George Ţucudean îşi anunţase plecarea de la CFR Cluj din urmă cu o săptămână. Atunci, atacantul care a avut probleme de sănătate în acest sezon şi a devenit rezervă a publicat un mesaj elocvent în privinţa viitorului său. 

În privinţa portarului titular, situaţia e clară. Telekom Sport a anunţat la începutul lunii iunie că Giedrius Arlauskis s-a înţeles deja cu o echipă din zona Golfului, urmând să plece de la echipă pe 30 iunie. 

"Meciul cu Craiova nu e decisiv, dar e foarte important. Niciun meci nu seamănă cu altul, ambii antrenori îşi organizează echipele, va fi un meci în care micile detalii vor face diferenţa. Când vine un antrenor nou, încearcă să aducă ceva al lui. Bergodi a fost fundaş, îşi organizează bine echipa pe fund, nu au nicio accidentare. Asta înseamnă că în perioada pandemiei au făcut ceva bine, s-au antrenat, din ce ştiu eu", a declarat Dan Petrescu înaintea meciului CFR Cluj - U Craiova, care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: george tucudeancfr clujdan petrescugiedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare