Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veste şoc din Italia! Paul Pogba a fost prins dopat

BREAKING NEWS | Veste şoc din Italia! Paul Pogba a fost prins dopat

Serie A

Comentarii

Paul Pogba (30 de ani) a fost prins dopat!

Paul Pogba a fost depistat dopat! Anunţ total surprinzător legat de starul lui Juventus

Probleme mari în Serie A! Paul Pogba, mijlocaşul francez campion mondial în 2018, a fost prins dopat cu testosteron, anunţă Sky Sport Italia.

  • 8 milioane de euro net este salariul lui Paul Pogba la Juventus! Fotbalistul mai are contract până în 2026!

Din primele informaţii, Paul Pogba a fost solicitat la testarea anti-doping, chiar dacă nu a jucat la partida cu Udinese.

Cele mai mule apariţii bifate de Pogba au fost la Manchester Unied, 233, unde a reuşit să marcheze 39 de goluri şi să ofere 51 de paseze decisiv.

Sezonul trecut, Paul Pogba a traversat cel mai cumplit sezon din carieră, unul în care a jucat doar în 10 partide, adunând în total numai 161 de minute pe teren. 

„Vreau să-i fac pe toţi cei care m-au criticat să-şi înghită cuvintele şi să le demonstrez că nu sunt slab. Pot să mă vorbească de rău, pentru că eu nu voi renunţa niciodată”, a declarat Pogba înainte de noul sezon.

Paul Pogba: ”Am îmbătrânit zece ani în şapte luni!”

"Aceste ultime luni m-au făcut să cresc enorm, m-au făcut să înţeleg multe lucruri despre viaţă. Am îmbătrânit zece ani! Am îmbătrânit zece ani în şapte luni. Sunt un credincios, aşa că acestea sunt etape şi teste.

Teste care m-au făcut să cresc, m-am maturizat şi am învăţat multe despre viaţă. Am învăţat care sunt lucrurile importante. Deci, le-am luat foarte pozitiv şi au fost ca un impuls pentru mine.

Capul, mentalul, controlează totul. Când nu eşti bine psihic, corpul cedează. Cred că la baza tuturor acestor accidentări pe care le-am suferit a fost mentalul meu. Eram stresat, corpul meu era încordat.

Aş spune chiar că a fost cel mai mare test din viaţa mea. După ce voi trece de toate acestea, va fi cea mai mare victorie a mea. Aşa văd eu. Eşti pregătit pentru orice după aceea”, a spus Pogba, în cadrul unui interviu.

Afla mai multe despre: paul pogbaserie ajuventusdopaj 

viewscnt
Articole similare