Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veste URIAŞĂ pentru Ianis Hagi, când nimeni nu se mai aştepta. Anunţul oficial făcut de Maldini

BREAKING NEWS | Veste URIAŞĂ pentru Ianis Hagi, când nimeni nu se mai aştepta. Anunţul oficial făcut de Maldini
Comentarii

Julio "Maldini" Maldonado, unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi sportivi din Spania, pariază pe Ianis Hagi că va ajunge un star al fotbalului mondial.

Jurnalistul de la Marca îl include pe decarul echipei naţionale în top 5 "perle" de viitor.

"Mijlocaş ofensiv. Născut pe 22 octombrie 1998 (21 de ani). Joacă la KRC Genk, care i-a plătit patru milioane de euro Viitorului. Este fiul lui Gică Hagi, fost jucător la Real Madrid şi Barcelona", scrie "Maldini".

Ceilalţi patru jucători pe care pariază jurnalistul spaniol sunt Leonardo Campana (19 ani, atacant ecuadorian, Barcelona SC), Tom Dele-Bashiru (20 de ani, mijlocaş nigerian, Watford), Gonzalo Plata (19 ani, atacant ecuadorian, Sporting Lisabona) şi Kenneth Taylor (17 ani, mijlocaş olandez, Ajax).

Ianis Hagi, un pariu mai vechi al lui "Maldini"

Nu este prima oară când reputatul ziarist spaniol îl laudă pe Ianis Hagi. Julio "Maldini" Maldonado a fost impresionat de faptul că Ianis a transformat un penalty cu piciorul stâng şi unul cu dreptul, în acelaşi meci, pentru Genk.

”Lumea a început să râdă de el. Dar Ianis a venit apoi şi a transformat un penalty cu piciorul stâng, şi un altul cu piciorul drept. În acelaşi meci, cu St Truiden. Mă uit de 40 de ani la fotbal şi nu am văzut aşa ceva”

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare