Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veşti bune pentru România înaintea meciului decisiv de la EURO! Una dintre vedetele Franţei s-a accidentat. Ce s-a întâmplat

BREAKING NEWS | Veşti bune pentru România înaintea meciului decisiv de la EURO! Una dintre vedetele Franţei s-a accidentat. Ce s-a întâmplat

Fotbal

Comentarii

Moussa Dembele nu s-a putut antrena alături de colegi la antrenamentul oficial şi e incert pentru partida cu România.

Dembele a suferit o lovitură la glezna stângă, vineri, după ce a marcat contra Croaţiei, însă a putut duce partida până la final şi nici sâmbătă nu a resimţit dureri. Glezna i s-a umflat însă duminică dimineaţă şi nu a participat la şedinţa de pregătire programată cu uşile închise de selecţionerul Franţei. 

Staff-ul va decide luni dacă Dembele va putea juca împotriva României, dar cel mai probabil Jean Philippe Mateta de la Mainz ar urma să intre în locul lui Dembele. 

Indiferent cine va juca împotriva României, Rădoi susţine că nu francezii nu-i vor putea surprinde cel puţin dintr-o perspectivă. 

"Din punct de vedere tactic, nu (n.r. nu ne pot surprinde), pentru că ştim ceea ce fac. Se poate ca o decizie sau inspiraţia unui jucător să ne creeze probleme. Dacă ar fi să facem o comparaţie la nivel individual, Anglia stătea mult mai bine. Ca grup, ca echipă, Franţa are forţă mai mare", a declarat Rădoi la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: romaniafrantaeuroeuro u21 

viewscnt
Articole similare