Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Baciu, antrenorul de la Turris, a fost reţinut de trupele speciale după meciul cu Snagov. VIDEO

BREAKING NEWS | Marius Baciu, antrenorul de la Turris, a fost reţinut de trupele speciale după meciul cu Snagov. VIDEO

Liga 2

Comentarii

Marius Baciu, antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, a fost reţinut după meciul Sportul Snagov - Turris, 2-3, de trupele speciale DIAS (Departamentul de Intervenţie şi Acţiuni Speciale).

UPDATE Simona Prescorniţă, procuror şi purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, a oferit o declaraţie oficială: „A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuţie un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”

Marius Baciu ar fi acuzat de fapte de corupţie, spălare de bani şi evaziune fiscală, iar dosarul este instrumentat de Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


ŞTIREA INIŢIALĂ 

La finalul partidei din Colentina, trupele speciale, echipate cu veste antiglonţ şi mandat, l-au reţinut pe antrenorul de la Turris Turnu Măgurele. 

Sportul Snagov, echipă din zona retrogradării, a condus cu 2-0 la pauză, însă formaţia nou-promovată din Liga a 3-a a egalat în minutul 67. Victoria a venit după ce Ciobanu a egalat în minutul 81, iar Voicu a marcat golul decisiv în minutul 86. 

Potrivit surselor Telekom Sport, Marius Baciu a fost reţinut de ofiţerii de criminalităţii econimice şi a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Din informaţiile GSP, Marius Baciu era urmărit de mult timp de Poliţie şi de FRF pentru jocurile frecvente, pe sume mari, la pariuri. O altă variantă este că ar putea fi implicat într-o reţea de trucare a meciurilor. 

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU ESTE BĂGAT ÎN DUBĂ 

MARIUS BACIU, FOST JUCĂTOR LA STEAUA

În vârstă de 44 de ani, Baciu a jucat pentru Steaua între 1996 şi 2002. A fost inclusiv căpitan al echipei roş-albastre pentru care a jucat în 140 de meciuri doar în campionat.

Fostul fundaş şi-a început cariera de antrenor în 2009, la Voinţa Sibiu. De-a lungul timpului el a mai stat pe banca unor echipe precum Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Şimleul Silvaniei, Politehnica Iaşi, SC Bacău, Academica Argeş, Concordia Chiajna şi Daco-Getica. Pentru Baciu este al doilea mandat la Turris. 

Afla mai multe despre: marius baciu 

viewscnt
Articole similare