Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Viitorul a anunţat despărţirea de un nume greu din echipă înaintea partidei cu Gaz Metan! "Acord pentru încetarea contractului"

BREAKING NEWS | Viitorul a anunţat despărţirea de un nume greu din echipă înaintea partidei cu Gaz Metan! "Acord pentru încetarea contractului"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a anunţat despărţirea amiabilă de Adrian Stoian (29 de ani), cu o oră înaintea partidei cu Gaz Metan, din Liga 1.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - Viitorul, de la 20:30, pe Telekom Sport 1

Adrian Stoian şi-a încheiat conturile cu încă o echipă din Liga 1. Fotbalistul a prins doar 77 de minute în tricoul Viitorului, în acest sezon, iar cele două părţi au considerat că e momentul despărţirii. 

Mijlocaşul a sosit la începutul sezonului la echipa lui Gică Hagi, dar nu a demonstrat că se poate impune ca titular: "FC Viitorul Constanţa şi jucătorul Adrian Stoian au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Sosit în vara acestui an la formaţia noastră, Adrian Stoian a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul (patru în Liga 1 şi una în Cupa României) şi a reuşit o pasă de gol.

Mulţumim, Adi, şi succes în continuare!", a anunţat Viitorul. 

Stoian a doborât recordul negativ stabilit la FCSB. Spre deosebire de Viitorul, unde a prins 77 de minute, la FCSB a jucat 100 de minute, în sezonul 2019-2020. 

De-a lungul carierei, Stoian a mai jucat la: Şcoala de Fotbal Gică Popescu, AS Roma, Bari, Chievo, Genoa, FCSB şi Livorno. 

Afla mai multe despre: adrian stoianviitoruladrian stoian viitorul 

viewscnt
Articole similare