Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Zidane e OUT de la Real Madrid! "Echipa are nevoie de alt discurs!" Zizou, aplaudat în picioare la finalul conferinţei

BREAKING NEWS | Zidane e OUT de la Real Madrid! "Echipa are nevoie de alt discurs!" Zizou, aplaudat în picioare la finalul conferinţeigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane şi-a anunţat despărţirea de Real Madrid în cadrul unei conferinţe de presă organizată joi, 31 mai. Tehnicianul francez a precizat că simte că e momentul potrivit pentru acest pas şi că echipa are nevoie de o schimbare pentru a "continua să câştige". Anunţul e unul surprinzător pentru lumea fotbalului în condiţiile în care vine la nici o săptămână după ce "galacticii" au cucerit Liga Campionilor, după finala cu Liverpool. În vârstă de 45 de ani, Zidane pleacă de la Real Madrid după ce a câştigat 9 trofee pe Bernabeu, printre care se numnără un titlu în Spania şi trei Ligi ale Campionilor.

  • Zidane: "E un moment important. Ce cred este că această echipă trebuie să continue să câştige şi are nevoie de o schimbare, după trei ani. E nevoie de un alt discurs"
  • Zidane: "Ştiu că e un moment ciudat pentru toţi cei implicaţi, dar cred că e decizia cea mai bună!"
  • Zidane: "Eu sunt un învingător, îmi place să câştig. Iar dacă am senzaţia că nu voi câştiga, că nu voi reuşi, fac o schimbare. Şi când se întâmplă asta, plec eu, îmi asum vina!"
  • Florentino Perez: "Pentru mine a fost o decizie total neaşteptată, astăzi e o zi tristă pentru mine, pentru sporteri, pentru jucători şi pentru toţi angajaţii clubului"

UPDATE 14:35 Conferinţa lui Zidane a luat sfârşit după aproximativ 25 de minute, iar francezul şi-a încheiat discursul în aplauzele celor prezenţi.


UPDATE 14:13  OFICIAL: Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid după aproape trei sezoane în care a cucerit de trei ori Liga Campionilor. Iată primele declaraţii ale francezului.

"Aşa cum a zis preşedintele, am luat decizia de a nu continua să mai fiu antrenorul lui Real Madrid şi în anul viitor. I-am explicat ce gândesc şi cred că e cea mai bună decizie pentru mine şi pentru echipă. E un moment important. Ce cred este că această echipă trebuie să continue să câştige şi are nevoie de o schimbare, după trei ani. E nevoie de un alt discurs", a declarat Zinedine Zidane.

Zizou spune însă că plecarea sa nu reprezintă un "Adio" şi lasă de înţeles că în viitor ar mai putea reveni la Real.

"Cum a spus şi preşedintele, este un "La revedere", nu un "Adio". Real Madrid mi-a dat totul şi voi fi toată viaţa alături de acest club. Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare. Pentru mine şi pentru jucători [...] Este un club unde exigenţele sunt la cel mai înalt nivel şi toţi cei care lucrează pentru acest club dau întotdeauna 100%! Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă. Pentru că victoriile se obţin în echipă, nu e vorba doar de antrenor"", a mai spus Zidane.

 

  • Florentino Perez: "Pentru mine a fost o decizie total neaşteptată, astăzi e o zi tristă pentru mine, pentru sporteri, pentru jucători şi pentru toţi angajaţii clubului"

URMĂREŞTE AICI CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI ZINEDINE ZIDANE


UPDATE 14:10 Zidane a intrat în sala de conferinţe, însoţit de Florentino Perez.


UPDATE 14:07 Zidane se lasă aşteptat şi încă nu a apărut în sala de conferinţe, deşi au trecut aproape 10 minute de la ora anunţată iniţial


UPDATE 13:58 | Conform cotidianului spaniol Marca, Zidane îşi va anunţa plecarea de la Real Madrid

Pe site-ul oficial al galacticilor a fost anunţată în această dimineaţă o conferinţă de presă a tehnicianului Zinedine Zidane, ce urmează să înceapă la ora 14:00 (ora României). Anunţul este unul surprinzător pentru reprezentanţii presei din Spania, în condiţiile în care conferinţa nu fusese programată şi a fost anunţată cu doar câteva ore înainte de a avea loc.

În aceste condiţii, principalele publicaţii din Spania au început să speculeze pe seama subiectului ce urmează a fi discutat în cadrul conferinţei, una dintre variante fiind chiar o despărţire a lui Zidane de Real. În ciuda faptului că Zizou le-a adus "albilor" de trei ori consecutiv cel mai prestigios trofeu la nivel de club, Real a dezamăgit în acest sezon în campionat, unde a terminat pe locul 3, după Barcelona şi Atletico.

RĂMÂI PE WWW.TELEKOMSPORT.RO PENTRU DETALII DE LA CONFERINŢA DE PRESĂ

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zidaneconferintareal 

viewscnt
Articole similare