Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Zile decisive pentru viitorul lui Mircea Lucescu. "Il Luce" merge la negocieri şi poate fi prezentat oficial: "Semnează curând!"

BREAKING NEWS | Zile decisive pentru viitorul lui Mircea Lucescu. "Il Luce" merge la negocieri şi poate fi prezentat oficial: "Semnează curând!"

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) poate reveni în fotbal la finalul acestei săptămâni. Turcii anunţă faptul că Lucescu va fi în tribune la meciul Beşiktaş - Gaziantep FK, pe care "Vulturii" îl joacă împotriva echipei lui Marius Şumudică (48 de ani), iar "Il Luce" ar putea lua o decizie finală în ceea ce priveşte revenirea la echipa de pe Vodafone Arena.

Lucescu e dorit de conducerea lui Beşiktaş pe postul de director sportiv, iar "Il Luce" va fi în tribune, în weekend, la partida Beşiktaş - Gaziantep FK. Atunci, susţine presa din Turcia, Mircea Lucescu va purta ultimele tratative cu preşedintele "Vulturilor", Ahmet Nur Cebi, iar dacă va accepta, luni va avea loc prezentarea oficială.

"Preşedintele Ahmut Nur Cebi l-a dorit de mult pe Lucescu, iar semnătura va fi pusă pe contract cât mai curând", scrie publicatia turca Fotomac.

Lucescu este cel care a cucerit titlul de campioană a Turciei cu Beşiktaş în anul centenarului - mai are în palmares un alt titlu cu Galatasaray, echipă cu care a câştigat şi Supercupa Europei în 2000. Ultima experienţă ca antrenor a lui Mircea Lucescu e legată tot de Turcia. "Il Luce" a fost selecţionerul naţionalei Turciei în perioada august 2017 - februarie 2019.



2 - doi ani a antrenat-0 Mircea Lucescu pe Beşiktaş, între 2002 şi 2004.
1 - un titlu a câştigat Mircea Lucescu pe banca lui Beşiktaş, în 2003.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare