Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nici Barca, nici Sevilla! Clubul care le-a luat faţa tuturor echipelor vehiculate: "Negocierile sunt într-un stadiu avansat". Cu cine semnează Ianis

BREAKING | Nici Barca, nici Sevilla! Clubul care le-a luat faţa tuturor echipelor vehiculate: "Negocierile sunt într-un stadiu avansat". Cu cine semnează Ianis

Farul Constanța

Comentarii

Transferul lui Ianis Hagi s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Deşi s-au vehiculat nume ca FC Sevilla, Borussia Dortmund, FC Barcelona sau Bayern Munchen, Ianis ar putea ajunge la o altă echipă.

Belgienii anunţă joi că Anderlecht le-a luat faţa tuturor în cursa pentru transferul lui Ianis. Informaţia a fost făcută publică de către site-ul Voetbalkrant.com, care susţine că discuţiile dintre Anderlecht şi Viitorul pentru transferul mijlocaşului în vârstă de 20 de ani sunt într-un stadiu avansat.

Interesant este că, în luna martie a acestui an, Gheorghe Hagi a fost în vizită la sediul clubului Anderlecht, acolo unde ar fi discutat un parteneriat cu Viitorul, dar şi posibila trecere a lui Ianis la gruparea din capitala Belgiei.

Anderlecht este cea de-a treia echipă din Belgia al cărei nume este vehiculat cu privire la transferul căpitanului Viitorului, după Genk şi Standard Liege.

Ianis, pe urmele lui Stanciu

Dacă va ajunge la Anderlecht, Ianis Hagi ar lua-o pe urmele lui Nicolae Stanciu şi ale lui Alexandru Chipciu, ultimii doi români care au evoluat pentru formaţia belgiană. De altfel, Stanciu, care ulterior a mai jucat la Sparta Praga şi Al-Ahli Jeddah, iar acum se află la Slavia Praga, a fost desemnat "cea mai mare ţeapă din istoria clubului Anderlecht". El a fost transferat pe o sumă record pentru campionatul Belgiei: 9,7 milioane de euro.

Pe lângă Stanciu şi Chipciu, pentru Anderlecht au mai jucat patru fotbalişti români. Este vorba despre Alin Stoica, Tibor Selymes, Victor Smilovici şi Marius Mitu.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare