Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Noua eră galactică! Zidane a explicat ce se va întâmpla cu Isco şi Bale. Ce spune despre transferul lui Mbappe la Real Madrid

BREAKING | Noua eră galactică! Zidane a explicat ce se va întâmpla cu Isco şi Bale. Ce spune despre transferul lui Mbappe la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane revine pe banca Realului în direct la Telekom Sport. Vineri, tehnicianul francez a susţinut o conferinţă de presă înaintea redebutului din La Liga cu Celta Vigo.

Cu zâmbetul pe buze, şarmant ca de obicei, mereu cu răspunsuri potrivite, chiar şi în cele mai incomode situaţii. Jurnaliştii spanioli l-au aşteptat cu aplauze pe Zinedine Zidane, omul care a scris istorie în ultimii ani la Real Madrid şi care a fost acum rechemat pentru a reconfigura maşinăria blanco.

Optimism şi unitate. Acestea au fost cuvintele de ordine pe care Zidane le-a folosit foarte des în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Celta Vigo: ”Nu mă gândesc la schimbări. Tot ce contează pentru noi este să ne respectăm blazonul până la finalul sezonului. Nu voi face diferenţe. Aceşti băieţi au făcut istorie, dar traversează un an dificil. Suntem optimişti şi tot ce ne dorim momentan este să batem Celta Vigo. În rest, e dreptul vostru să opinaţi” a început Zidane conferinţa de presă.

Situaţia cea mai dificilă la Madrid par să o aibă fotbalişti grei ca Isco, Bale sau Marcelo. Evident, multe dintre întrebările jurnaliştilor au vizat situaţia unor fotbalişti care au dezamăgit în acest sezon şi care, intraseră cumva în dizgraţia fostului antrenor, Santiago Solari: ”Nu vreau să vorbesc despre sezonul lui Bale. Voi conta pe el, este pregătit să joace. Isco? Noi suntem aici pentru a ne concentra la fotbal, iar Isco e în aceeaşi situaţi. Vrea să joace şi el şi Marcelo. Eu îi simt pregătiţi fără îndoială” a comentat antrenorul francez.

”Avem 11 meciuri în faţă şi vrem să le câştigăm pe toate. Acesta este primul obiectiv. Nu vom spune acum că vom câştiga campionatul, nu e loc de astfel de promisiuni. Dar vrem să dăm absolut totul pe teren apoi vom vedea ce se va întâmpla” a mai spus Zizou.

Zinedine Zidane a avut în trecut cuvinte de laudă pentru Kylian Mbappe, super atacantul lui PSG şi jucător care se află pe lista Realului. În conferinţa de presă de vineri, Zidane a comentat situaţia lui Mbappe: ”Nu voi discuta despre un fotbalist care nu joacă pentru noi. Atât el cât şi Neymar au foarte multă calitate, dar ei nu joacă mâine contra Celtei. Iar pe mine mă interesează doar asta acum” a mai adăugat tehnicianul blanco.

Impresionat de Cristiano Ronaldo: ”Ce a făcut el...”

Evoluţia lui Cristiano Ronaldo în returul cu Atletico Madrid l-a dat pe spate pe fostul antrenor al portughezului. Zidane a vorbit la superlativ despre performanţa fostului său jucător: ”Am privit prestaţia sa cu multă admiraţie, dar nu am fost surprins. Cristiano nu mă surprinde pentru că îl cunosc şi ştiu ce poate. Îl privesc cu admiraţie ca întotdeauna. Ce a făcut el cu Atletico ... jos pălăria!” a mai adăugat Zinedine Zidane.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare