Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Noua ţintă a celor de la CFR Cluj! Are o clauză de reziliere inedită: 1.500 de euro

BREAKING | Noua ţintă a celor de la CFR Cluj! Are o clauză de reziliere inedită: 1.500 de euro

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj continuă să mute pe piaţa transferurilor, în această vară! Formaţia din Gruia se pregăteşte să-şi vândă vedetele, dar le pregăteşte şi înlocuitori, care, sper ardelenii, vor fi pe măsură.

Strategia celor de la CFR Cluj, în actuala perioadă de ”mercato”, este una clară: vor fi aduşi unii dintre cei mai valoroşi jucători din Serie C.

CFR Cluj îl vrea pe Cosimo Chirico

Antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini, a antrenat în Serie C, recent, astfel că şi-a întocmit o listă consistentă de jucători, care l-au impresionat.

Primii trei jucători au sosit deja: este vorba de Vasile Mogoş (Crotone), Arlind Ajeti (Pordenone) şi Matija Boben (Ternana). De asemenea, mai sunt şi alţi jucători pe listă - Roberto Ogunseye (Modena)Andrea Tiritiello (Lucchese) şi Cosimo Chirico (Crotone).

Presa din Italia anunţă că CFR Cluj a intrat în negocieri intense cu Cosimo Chirico, iar mutarea are şanse foarte mari de a se realiza. 

Andrea Mandorlini caută pe piaţa italiană pentru a consolida Clujul. `Mandolin` merge pe drumul său şi încearcă să surprindă pe toată lumea cu marile nume din Serie C: în aceste ore au început negocierile pentru a-l aduce la Cluj şi pe Mino Chirico, care va pleca de la Crotone”, au notat jurnaliştii de la ”padovasport.tv.”

CFR Cluj are concurenţă mare în această situaţie, dar pare favorită la adjudecarea transferului. Cosimo Chirico ar mai fi dorit de către Avellino, Vicenza, Pescara, Brescia, Benevento şi Catania.

Cosimo Chirico este un mijlocaş ofensiv de 31 de ani, care poate juca pe ambele părţi ale terenului, dar poate ajuta şi în centru la nevoie.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Cosimo Chirico, conform transfermarkt.de.

În sezonul trecut, Cosimo Chirico a fost unul dintre cei mai buni jucători din Serie C. A marcat 14 goluri şi a oferit 12 pase decisive, în 39 de partide de campionat.

Cu toate acestea, fotbalistul are în contractul cu Crotone o clauză prin care poate pleca în schimbul modestei sume de 1.500 de euro!

Cine este Cosimo Chirico?

Cosimo Chirico început fotbalul la Orsa Maggiore Brindisi, iar în 2010 a ajuns la academia celor de la Lecce.

A aparţinut de Lecce până în 2013, timp în care a fost împrumutat la Vigor Lamezia, Casarano şi Virtus Lanciano.

În 2013, Chirico s-a transferat la Parma, iar timp de două sezoane a fost împrumutat la Latina şi Ascoli.

În 2015, Parma i-a reziliat contractul, apoi Chirico s-a perindat pe la mai multe formaţii italiene: Prato, Foggia, Cesena, Lecce, Monza, Ascoli, Padova, iar din 2022 se afla la Crotone.

  • 53 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive a adunat Chirico în Serie B.

Afla mai multe despre: chiricocrotonemandorlini 

viewscnt
Articole similare