Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nu este Mioveni! Chindia va juca meciurile de "acasă" din Liga 1 pe un super stadion

BREAKING | Nu este Mioveni! Chindia va juca meciurile de "acasă" din Liga 1 pe un super stadion

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a promovat în premieră, în Liga 1, dar nu va putea să joace meciurile considerate pe teren propriu în Târgovişte. Clubul a anunţat joi că va juca pe una dintre cele mai moderne arene din România.

Stadionul "Eugen Popescu" va fi modernizat în perioada următoare, astfel că elevii lui Viorel Moldovan nu vor putea să joace Târgovişte în sezonul următor. Deşi prima variantă era stadionul din Mioveni, datorită relaţiilor bune dintre conducătorii de la Chindia şi autorităţile din Mioveni, în cele din urmă a fost aleasă o altă arenă. 

Aşadar, Chindia va juca meciurile de "acasă" pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, anunţul venind pe site-ul oficial al echipei: "Am ţinut cont foarte mult de dorinţa suporterilor şi am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploieşti, unde suntem convinşi că vom avea tribunele pline. Vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I după două decenii”, a declarat preşedintele Marcel Ghergu.

Arena din Ploieşti a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 şi are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. Dintre facilităţile stadionului Ilie Oană amintim: acces prin 23 de turnicheţi, 16 loje cu o capacitate de 320 de locuri, două tabele LED de câte 26 mp, 116 locuri la masa presei şi 34 grupuri sanitare.

Afla mai multe despre: chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare