Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă "perlă" la FCSB. Becali a plătit 700.000 €! MM: "Am avut o discuţie, e fericit"

BREAKING | O nouă "perlă" la FCSB. Becali a plătit 700.000 €! MM: "Am avut o discuţie, e fericit"

FCSB

Comentarii

Din sezonul viitor, FCSB va avea la dispoziţie o nouă "perlă", pe care Gigi Becali a plătit aproximativ 700.000 de euro. Deni Haruţ (23 de ani), fotbalistul cumpărat şi împrumutat la FC Botoşani, se va prezenta sub comanda lui Toni Petrea la începutul pregătirilor pentru următorul sezon din Liga 1.

Gigi Becali a plătit, la începutul lui 2021, aproximativ 700.000 de euro pentru Denis Haruţ, noua "perlă" pe care Toni Petrea o va avea la dispoziţie din sezonul viitor.

O nouă "perlă" la FCSB. Becali a plătit 700.000 €! MM: "Am avut o discuţie, e fericit" | EXCLUSIV

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că după plecarea lui Andrei Miron - care şi-a reziliat contractul şi între timp a semnat cu Hapoel Haifa - FCSB se va baza pe Denis Haruţ ca fundaş central. Gigi Becali l-a cumpărat în februarie 2021 de la FC Botoşani cu 660.000 de euro, dar l-a trimis înapoi sub formă de împrumut un an mai târziu.

Acum, FCSB îi garantează postul de fundaş central lui Denis Haruţ, astfel că Toni Petrea va avea din nou la dispoziţie o nouă "perlă".

Mihai Stoica e foarte încrezător că Denis Haruţ va fi un jucător esenţial pentru FCSB în sezonul viitor şi a spus, la Orange Sport, că are foarte mare încedere în calităţile lui: "Vine Haruţ, care va fi folosit numai fundaş central, a şi jucat fundaş central. Am avut o discuţie, ieri, cu el, chiar e fericit că i se asigură măcar poziţia pe care şi-o doreşte. Nu va mai juca fundaş dreapta, că avem doar 4, nici fundaş stânga, cum l-am băgat cu CFR Cluj. Eu cred în Haruţ foarte tare, mai ales în poziţia asta. Cred foarte tare în el", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Haruţ, care mai are contract cu FCSB până în 2025, a jucat 15 meciuri în sezonul trecut la FC Botoşani, timp în care a marcat o dată.
La FCSB, Denis Haruţ a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a livrat un assist.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis harutransferfcsbperlagigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare