Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă "perlă" la FCSB! MM Stoica, pariu în direct: "I-am spus lui Gigi. Avem încredere"

BREAKING | O nouă "perlă" la FCSB! MM Stoica, pariu în direct: "I-am spus lui Gigi. Avem încredere"galerie foto

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit în termeni foarte frumoşi despre unul dintre puştii crescuţi în academia "roş-albaştrilor", care va face în curând pasul la echipa de seniori. Numele "perlei" a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali.

Mihai Toma este descris de preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, drept un fotbalist cu o gândire matură pentru vârsta pe care o are. MM e convins că FCSB va da lovitura atunci când Toma va face pasul să joace constant în echipa de seniori.

"Perla" de la FCSB, pariul lui Mihai Stoica: "Avem încredere foarte mare în el"

Academia de la FCSB este gata să lanseze încă un nume la echipa mare, după Alexandru Pantea (20 de ani), fundaşul dreapta al vicecampioanei. Un mijlocaş central, Mihai Toma (16 ani), se antrenează deja cu prima echipă a FCSB şi în curând va face pasul să joace constant pentru seniorii "roş-albaştrilor".

Mihai Toma a fost folosit pentru prima dată la echipa mare în meciul Oţelul - FCSB 1-1 de la Galaţi, din grupele Cupei României. Mijlocaşul a jucat 18 minute, însă Mihai Stoica a spus la Orange Sport că îi pare rău că nu a fost utilizat din primul minut.

"Mie îmi pare rău că noi nu l-am trimis în teren, la 0-0, pe Mihai Toma, 16 ani. Un jucător care… I-am spus lui Gigi 'O să vezi!'. Jucător cu gândire de 30 de ani, la 16 ani. În care avem încredere foarte mare, se antrenează de mult cu prima echipă. Este căpitanul echipei naţionale a jucătorilor născuţi în 2007", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Crescut la academia FCSB, Mihai Toma este umrătorul jucător tânăr în care FCSB îşi pune speranţele pentru un tun financiar.

  • 25.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Toma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb mihai tomafcsb perla mihai tomamihai stoica perla fcsb mihai tomamihai stoica perla fcsb 

viewscnt
Articole similare