Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă BOMBĂ pentru Denis Alibec! Atacantul naţionalei semnează contractul vieţii! Clubul care aruncă milioane spre Giurgiu

BREAKING | Ofertă BOMBĂ pentru Denis Alibec! Atacantul naţionalei semnează contractul vieţii! Clubul care aruncă milioane spre Giurgiugalerie foto

Superliga

Comentarii

Atacantul Astrei, Denis Alibec este la un pas de un transfer in Arabia Saudită, anunţă Fanatik.

Conform sursei citate, formaţia Damac FC oferă 2 milioane de euro pentru transferul imediat al atacantului echipei naţionale de fotbal a României. Aceeaşi sursă susţine că patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae vrea însă 3 milioane de euro pentru Alibec. Negocierile sunt avansate şi continuă!

Denis Alibec, transferul iernii!

Se pare că atacantul Astrei ar fi ademenit cu un contract senzaţional. Peste 30 de mii de euro pe lună ar urma să încaseze Denis Alibec în Arabia Saudită, iar la acest salariu se adaugă şi alte bonusuri importante. În total, Alibec ar urma să încaseze peste 1 milion de euro!

Damac FC îi oferă doi ani şi jumătate de contract şi este de aşteptat ca în perioada următoare, clubul din prima ligă saudită să pluseze la negocieri.

Denis Alibec are un sezon excelent cu Astra şi este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Atacantul în vârstă de 29 de ani şi-ar dori să profite însă de forma foarte bună pe care o traversează şi să facă pasul spre o echipă din străinătate. ”Ce să-mi propun? Să fiu sănătos, în primul rând şi să vedem. Voi pleca cu Astra în cantonament şi poate voi vorbi pe acolo cu cineva. (Au fost ceva discuţii în această iarnă?) Nu, din ce ştiu eu, nu. Nu ştiu ce a venit la club, dar nu cred, deocamdată. (Simţi că ar fi momentul să facă pasul la o echipă din străinătate?) Nu ştiu ce să zic. Mi-aş dori să plec la mai bine, vă daţi seama, dar deocamdată sunt aici şi voi vedea ce voi face”, a declarat recent, Denis Alibec.

Acelaşi club l-a transferat recent pe Najib Ammari, fost jucător la Dunărea Călăraşi şi Viitorul Constanţa. În vârstă de 27 de ani, Najib Ammari a semnat cu formaţia Damac chiar zilele trecute. Pentru 6 luni de contract, Ammari va încasa 160 de mii de euro, adică aproape 30 de mii de euro lunar. În România, Najib Ammari a mai evoluat pentru CFR Cluj în 2014, dar şi pentru Dunărea Călăraşi în 2019. A ajuns la Viitorul Constanţa, dar nu a reuşit să se impună.

Afla mai multe despre: denis alibecastra 

viewscnt
Articole similare