Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă din Serie A pentru Ianis Hagi! Negocierile sunt în toi

BREAKING | Ofertă din Serie A pentru Ianis Hagi! Negocierile sunt în toi

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) are şanse mari să plece de la Rangers, în această vară.

Presa din Italia a anunţat, zilele acestea, că Ianis Hagi se află în vizorul lui Lecce, formaţie din Serie A.

Ianis Hagi este dorit la Lecce

Cel care insistă pentru transferul internaţionalului român este chiar Pantaleo Corvino, directorul sportiv al celor de la Lecce, cel care în 2016 l-a transferat pe Ianis Hagi la Fiorentina, pentru 2 milioane de euro

Atunci, fotbalistul român nu avea să se adapteze atât de repede pe cât doreau italienii şi a fost înapoi la Viitorul Constanţa, după un an şi jumătate, pentru 2,8 milioane de euro

Potrivit ”tuttomercatoweb.com”,  Lecce este foarte interesată de jucătorul român, însă nu doreşte să se grăbească forţând un transfer definitiv.

Italienii anunţă că Ianis Hagi ar putea ajunge la Lecce sub formă de împrumut pentru un sezon, cu o opţiune de transfer definitiv pentru o sumă apropiată de 4 milioane de euro.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de.

Cel mai probabil, Lecce doreşte să fie precaută în cazul fotbalistului român, deoarece acesta vine după o accidentare foarte gravă, care l-a ţinut departe de tuşă mai bine de un an, iar revenirea sa este destul de lentă.

Rangers, dispusă să renunţe la Ianis Hagi

Ianis a arătat, atât la Rangers, cât şi la echipa naţională a României, că nu are acelaşi ritm pe care îl avea înainte de accidentare, ceea ce poate îngrijorător.

Cu toate acestea, în lumea fotbalului se spune că recuperarea după o accidentare gravă este echivalentă cu timpul în care acesta a stat departe de tuşă. 

Aşadar, Ianis Hagi mai are nevoie de cel puţin şase luni pentru a se pune pe picioare, însă Rangers pare să se grăbească.

Informaţiile dinspre Scoţia anunţă că Rangers este dispusă să se despartă de Ianis Hagi. Chiar a transferat, în această vară, mai mulţi jucători de profil ofensiv, care pot juca în zonele pe care şi fotbalistul român le poate acoperi: Sam Lammers - atacant, Kieran Dowell - mijlocaş ofensiv, Abdallah Sima - ”aripă”.

Afla mai multe despre: lecceianis hagirangerscorvino 

viewscnt
Articole similare