Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă din Superligă pentru Alexandru Paşcanu! ”Propunerea este una tentantă!”

BREAKING | Ofertă din Superligă pentru Alexandru Paşcanu! ”Propunerea este una tentantă!”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul român Alexandru Paşcanu (24 de ani) îşi va încheia socotelile cu Ponferradina, formaţie proaspăt retrogradată în liga a treia din Spania, şi ar putea reveni în Superligă.

UPDATE: Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, clubul din Superligă care îl doreşte pe Alexandru Paşcanu este FCSB.


Ştirea iniţială

Alexandru Paşcanu, dorit în Superligă

S-a vorbit recent de interesul mai multor formaţii din La Liga şi La Liga 2, însă oferte au întârziat să apară.

Cea mai insistentă a părut Albacete, însă formaţia antrenată de Ruben Albes (fost antrenor al Hermannstadt) nu oferă suma de bani dorită de către Ponferradina.

Chiar şi-aşa, Ponferradina era de acord să mai lase din pretenţii şi să-i permită jucătorului român să se transfere.

Mutarea lui Paşcanu la Albacete părea inevitabilă, însă, în ultimele zile, informaţiile au lăsat de înţeles că fotbalistul ezită să-şi dea acordul.

Jurnaliştii spanioli anunţă că Alexandru Paşcanu a primit o ofertă foarte bună din Superligă şi s-a răzgândit.

Jurnalistul spaniol Angel Garcia, cunoscut pe reţelele sociale drept Cazurreando, a declarat că transferul lui Alexandru Paşcanu nu mai este atât de sigur pe cât se credea.

Aparent, fundaşul român are pe masă o ofertă tentantă de la un club din ţara sa, care a pus la îndoială decizia sa finală”, anunţă presa din Spania.

Trei variante plauzibile!

Spaniolii nu oferă numele echipei din Superligă ce îl doreşte pe Alexandru Paşcanu, însă variantele nu ar fi prea multe.

Singurele cluburi capabile să-i ofere lui Alexandru Paşcanu un contract care să rivalizeze cu salariile din liga secundă a Spaniei sunt: CFR Cluj, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

Dintre acestea, sunt şanse slabe ca oferta să fie de la CFR Cluj, deoarece Alexandru Paşcanu a declarat de nenumărate ori că nu mai doreşte să evolueze vreodată la fosta campioană a României, din cauza tratamentului primit în perioada în care juca în Gruia.

Aşadar, variantele par să fie doar trei: FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: pascanuponferradinaalbacete 

viewscnt
Articole similare