Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă pentru Dennis Man! O echipă cu pretenţii europene l-a pus în fruntea listei

BREAKING | Ofertă pentru Dennis Man! O echipă cu pretenţii europene l-a pus în fruntea listei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a revenit la antrenamentele celor de la Parma, însă în scurtă vreme ar putea părăsi echipa din Serie B.

Dennis Man, foarte aproape să se despartă de Parma

Deşi s-a alăturat colegilor de la Parma la antrenament, internaţionalul român este dorit cu insistenţă de Fenerbahce. Clubul din Istanbul trebuie să ofere însă 6 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Man.

Cerinţele celor de la Parma sunt clare, iar transferul are şanse mici să se realizeze dacă suma dorită nu va fi achitată.

„Viitorul jucătorului rămâne suspendat între Italia şi Turcia. Interesul celor de la Fenerbahce este deja ştiut, dar deocamdată, cluburile nu au ajuns la o înţelegere pentru un transfer”, anunţă Sport Parma.

  • 6 goluri şi 2 assisturi a reuşit Dennis Man sezonul precedent pentru Parma, în 32 de meciuri
  • 3,2 milioane de euro este cota sa de piaţă, potrivit Transfermarkt.

Veşti bune pentru naţionala României! La o lună după accidentare, Mihăilă a revenit la antrenamentele Parmei

Valentin Mihăilă s-a refăciut după accidentarea din meciul cu Elveţia de mijlocul lunii iunie.
 
Eroul naţionalei de la Berna a adus un punct nesperat pentru tricolori graţie reuşitelor sale, dar a acuzat probleme musculare după fluierul final. Din fericire, Mihăilă a revenit la antrenamentele echipei de club şi se pregăteşte pentru sezonul următor.
 
”Un nou sezon, un nou look.  După nefericita accidentare ce l-a ţinut departe de EURO U21, Valentin Mihăilă a revenit la Parma în formă de invidiat cu un nou look. Fotbalistul român s-a prezentat cu părul vopsit blond, ce l-a scos în evidenţă”. a notat parmalive.com.
 
În vârstă de 23 de ani, Mihăilă a bifat 17 meciuri în sezonul trecut pentru Parma şi a marcat două goluri. Este cotat de Transfermarkt la 2.700.000 de euro.

Afla mai multe despre: dennis manparmafenerbahce 

viewscnt
Articole similare