Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Olăroiu a semnat şi a dat marele tun al carierei! Va câştiga peste 20 de milioane de euro în următorii trei ani

BREAKING | Olăroiu a semnat şi a dat marele tun al carierei! Va câştiga peste 20 de milioane de euro în următorii trei ani

Fotbal

Comentarii

Presa chineză anunţă că antrenorul român, Cosmin Olăroiu şi-a prelungit contractul cu formaţia Jiangsu Suning.

Curtat intens de cele mai mari echipe din zona Golfului, tehnicianul român Cosmin Olăroiu a ales să-şi prelungească acordul cu Jiangsu Suning, formaţie pe care o pregăteşte din martie 2018.

”Oli” a semnat un nou contract pe trei sezoane cu gruparea din Jiangsu, controlată de multi miliardarul Zhang Jingdong, cel care deţine şi clubul italian, Internazionale Milano.

 

 

Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu pe 28 martie 2018 şi a condus echipa până acum în 31 de meciuri, din care a câştigat 14 şi a pierdut doar 7. Oficialii chinezi sunt foarte mulţumiţi de proiectul început de Oli şi au decis să-i pună pe masă un nou acord care să-l ţină departe de tentaţiile din Golf.

Presa chineză nu oferă detalii despre noul contract semnat de Olăroiu cu Jiangsu, dar dacă se vor menţine termenii precedentei înţelegeri, tehnicianul român va încasa la finalul perioadei petrecute pe Nanjing Olympic Sports Centre peste 20 de milioane de dolari. În prezent, Cosmin Olăroiu este cel mai bine plătit tehnician român. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning,  

viewscnt
Articole similare