Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Oltenii au bătut palma cu Alexandru Ioniţă! Anunţul oficial făcut de Universitatea Craiova

BREAKING | Oltenii au bătut palma cu Alexandru Ioniţă! Anunţul oficial făcut de Universitatea Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova a obţinut împrumutul mijlocaşului ofensiv Alexandru Ioniţă de la CFR Cluj, a anunţat, joi, gruparea din Bănie.

"Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Alex Ioniţă, urmând ca acesta să efectueze mâine dimineaţă vizita medicală la Craiova şi apoi să semneze contractul", se precizează în comunicat.

Alex Ioniţă a fost împrumutat de U Craiova pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv.

"Ne-am gândit mult timp la soluţia asta cu Ioniţă, vorbeam despre el chiar de prin februarie, înainte de a începe strategia asta de achiziţionare de jucători noi. Noi îl aşteptăm pe Ioniţă să joace cum a făcut-o la Astra, pentru că şi aducerea lui Ioniţă este un efort. Se face un efort financiar, pentru că noi îl luăm în ideea de a-l împrumuta, ci ca să plătim restul de bani la anul şi să rămână al nostru", a dezvăluit preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

În vârstă de 24 de ani, Ioniţă a fost transferat de CFR Cluj în ianuarie 2018, timp în care a adunat 40 de meciuri şi a reuşit doar trei goluri şi două assist-uri.

Un milion de euro au plătit ardelenii pentru transferul fotbalistului de la Astra Giurgiu. Anterior, Ioniţă a mai jucat la Rapid, club la care şi-a început cariera.

Afla mai multe despre: ionita 

viewscnt
Articole similare