Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Pantelis Kapetanos şi-a anunţat revenirea în Liga 1. Primele declaraţii: "Eu ţin la voi, cei din România"

BREAKING | Pantelis Kapetanos şi-a anunţat revenirea în Liga 1. Primele declaraţii: "Eu ţin la voi, cei din România"

Superliga

Comentarii

Fostul internaţional grec Pantelis Kapetanos, care a evoluat în Liga 1 pentru FCSB şi CFR Cluj, a mărturisit că vrea să se întoarcă în fotbalul românesc.

Pantelis, care va împlini 37 de ani în această vară, şi fratele său Kostas Kapetanos (35 de ani), de asemenea fost fotbalist în prima ligă din Grecia, sunt antrenori la Kozani FC. Echipa lor a promovat în liga a treia din Grecia, însă fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj recunoaşte că se gândeşte să revină în România, ţară în care a avut cele mai mari satisfacţii ca fotbalist.

"Acum avem o echipă, o academie. Eu cu fratele meu suntem antrenori şi am promovat în liga a treia. (n.r. - întrebat dacă se vede antrenând în România) Vreau, vreau. Eu ţin la voi în România", a mărturisit Pantelis Kapetanos.

Kapetanos s-a retras în 2019 din fotbal, după o ultimă experienţă în ţara natală, la Makedonikos Foufas. Cele mai importante momente ale carierei le-a trăit în România. Atacantul a jucat 126 de meciuri în Liga 1 şi a marcat 48 de goluri în tricoul lui CFR Cluj şi FCSB, cucerind câte un titlu cu fiecare echipă.

Fostul atacant grec a devenit campion al României, pentru prima oară, în 2012, alături de CFR Cluj, pentru ca doi ani mai târziu să câştige titlul şi cu FCSB. De asemenea, Kapetanos a cucerit şi o Cupă a României cu FCSB, în 2011, echipă la care a evoluat în două rânduri.

Pantelis Kapetanos: "Mi-a plăcut mult Liga 1, când am venit era foarte bun, foarte tare"

Pus să aleagă între cele două echipe pentru care a juat în Liga 1, Kapetanos nu a putut să facă o departajare: "Când am venit acolo (n.r. - la FCSB, în 2008), a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am venit cu familia şi în primele două, trei luni a fost greu, dar după nu am avut nicio problemă. Mi-a plăcut mult campionatul în România, când am venit era foarte bun, foarte tare. Un campionat puternic, cu opt-zece echipe bune.

Am câştigat campionatul şi la Cluj, şi la Steaua. Mi-au plăcut ambele echipe. Am prins şi Steaua şi Cluj la un nivel foarte bun", a declarat atacantul grec pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare