Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Parisul, în alertă! Contract până în 2024 şi salariu stelar pentru Mbappe! Ofertă concretă pentru francez

BREAKING | Parisul, în alertă! Contract până în 2024 şi salariu stelar pentru Mbappe! Ofertă concretă pentru francez

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) e unul dintre numele la mare căutare printre marile cluburi ale Europei, iar PSG vrea să-l păstreze cu orice preţ. Cu Real Madrid bine ancorată pe urmele sale, PSG a pornit "ofensiva totală" pentru a reuşi să-l facă pe Kylian Mbappe să-şi prelungească actuala înţelegere, care expiră în vara lui 2022.

PSG, ofensivă totală pentru Mbappe! Contract până în 2024 şi salariu de 30 de milioane de euro pe sezon

PSG s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a scos campioana Europei en-titre, Bayern, scor 3-3 la general, după ce au marcat mai mult în deplasare. Şefii de pe Parc des Princes vor să profită de atmosfera bună din sânul echipei şi să-l convingă pe Mbappe să semneze un nou contract, asta după ce l-au convins pe Neymar (29 de ani).

Actuala înţelegere a lui Mbappe cu PSG expiră în vara lui 2022, la fel ca şi cea a lui Neymar, iar potrivit site-ului fichajes.net formaţia de pe Parc des Princes are în plan să-i propună un nou contract valabil până în 2024. Miza celor de la PSG, club controlat de statul Qatar, e ca Mbappe să rămână în capitala Franţei până cel puţin la Mondialul din 2022, din Qatar. De asemenea, PSG are de gând să-i mărească salariul starului campion mondial, care ar urma să încaseze 30 de milioane de euro pe sezon.

Real Madrid e echipa care-l doreşte cel mai tare pe Kylian Mbappe. Florentino Perez a făcut o adevărată provocare personală din transferul lui Mbappe pe "Santiago Bernabeu". Pe modelul Hazard, pe care a plătit 100 de milioane de euro pe când belgianul era în ultimul an de contract cu Chelsea, Perez are de gând să urmeze aceeaşi strategie şi în cazul lui Mbappe.

Kylian Mbappe a fost transferat de PSG de la AS Monaco în vara lui 2017, în schimbul a 180 de milioane de euro.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappeofertapsgpsg oferta mbappembappe oferta psgmbappe contract psg 

viewscnt
Articole similare