Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Planici s-a înţeles cu noua sa echipă! Sârbul le spune adio lui Gigi Becali şi FCSB şi merge la un club uriaş

BREAKING | Planici s-a înţeles cu noua sa echipă! Sârbul le spune adio lui Gigi Becali şi FCSB şi merge la un club uriaş

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali este pe cale să-şi piardă unul dintre cei mai importanţi fundaşi ai ultimilor ani. Sârbul Bogdan Planici va intra de la 31 decembrie în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi va avea dreptul să negocieze cu orice club doreşte.

Între Gigi Becali şi Bogdan Planici s-au născut tensiuni, după ce patronul celor de la FCSB a declarat că îi va propune o prelungire de contract aşa cum consideră el de cuviinţă, fără să accepte alte pretenţii solicitate de acesta.

"Planici, prelungire. Asta dacă vrea şi el. Dacă vine cu pretenţii şi îmi cere sume la semnătură, îi zic: <<Du-te, tată!>>", a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

În apărarea lui Planic a sărit agentul său, care a declarat că nu este nicio problemă că Gigi Becali nu acceptă negocierea unui contract mai avantajos, deoarece jucătorul său are mai multe oferte din Europa.

"E deja coadă pentru semnătura lui Planici şi din ianuarie putem semna cu oricare club. Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit şi eu declaraţia lui Gigi, dar e singurul semn că şi-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus şi că exclude să-i achite lui Planici vreo sumă ca bonus la semnătură, <<Dacă cere bani, sănătate!>>. Atunci, spun şi eu la fel, <<Sănătate şi cum o vrea Dumnezeu!>>”, a spus impresarul lui Planici, Zvonko Milojkovici, pentru gsp.ro.

Bogdan Planici la Fenerbahce

Conform celor de la Fanatik, în vestiarul celor de la FCSB se ştie deja faptul că Bogdan Planici va semna din iarnă cu fosta campioană a Turciei, Fenerbahce Istanbul, şi că nu mai există cale reconciliere între Planici şi Becali.

Bogdan Planici a ajuns la FCSB în vara lui 2017, de la Vojvodina Novi Sad (Serbia), în schimbul a 300.000 de euro. De atunci, cota jucătorului sârb a crescut de 8 ori, până la 2.3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare