Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Pleacă de la Real şi semnează cu un alt club uriaş din Europa. Transfer de 180 de milioane de euro

BREAKING | Pleacă de la Real şi semnează cu un alt club uriaş din Europa. Transfer de 180 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Atacantul brazilian Rodrygo nu se teme de concurenţa cu francezul Kylian Mbappe, viitorul său coleg de la Real Madrid, fiind decis să-şi continue cariera la actualul lider din La Liga.

Rodrygo preferă să evolueze pe postul de extremă stânga, în care dă cel mai bun randament, aceasta fiind însă şi poziţia preferată a lui Mbappe, care îşi va încheia în vară contractul cu Paris Saint-Germain, iar viitoarea sa destinaţie va fi Real Madrid, aşa cum a anunţat deja presa spaniolă.

În prezent, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, utilizează în banda stângă un alt internaţional brazilian, Vinicius Junior, în timp ce Rodrygo ajunge să joace destul de rar pe postul său preferat, evoluând de obicei în alte roluri la echipa madrilenă, graţie polivalenţei sale.

Duminică, în absenţa lui Vinicius, suspendat, Rodrygo a jucat în poziţia sa favorită şi a făcut-o foarte bine, marcând ambele goluri ale madrilenilor în victoria obţinută pe teren propriu în partida cu Athletic Bilbao (scor 2-0).

Potrivit Cadena Ser, pe adresa lui Rodrygo au sosit numeroase oferte, de la cluburile engleze Manchester City, FC Liverpool, Arsenal Londra şi Manchester United, precum şi de la campioana Franţei, Paris Saint-Germain.

Brazilianul este însă "hotărât 100%" să-şi continue cariera pe Santiago Bernabeu şi s-a declarat bucuros că îl va avea coechipier pe Mbappe, considerând că sosirea francezului va genera "cel mai bun proiect din fotbalul mondial".

Presa spaniolă afirmă că Real Madrid ar putea renunţa mai degrabă la Vinicius Junior, în cazul unei oferte pe măsură, unul dintre cluburile interesate fiind Manchester United, care ar fi dispus să plătească până la 180 de milioane de euro pentru starul brazilian, conform Fichajes.net. De altfel, jurnaliştii englezi notează că acest transfer are şanse din ce în ce mai mari de reuşită în vara acestui an.

Rodrygo şi Vinicius Junior, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost recrutaţi de Real Madrid când erau doar nişte speranţe ale fotbalului brazilian, echipa spaniolă achitând câte un cec în valoare de 45 de milioane de euro cluburilor formatoare ale celor doi jucători, Santos FC, respectiv Flamengo.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare