Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Plecare confirmată! Gică Hagi, pierdere uriaşă chiar înaintea partidei tur cu Sheriff din preliminariile Ligii Campionilor

BREAKING | Plecare confirmată! Gică Hagi, pierdere uriaşă chiar înaintea partidei tur cu Sheriff din preliminariile Ligii Campionilor

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa se află în cantonament, însă toate gândurile se îndreaptă către cele două partide cu Sheriff Tiraspol, din preliminariile Ligii Campionilor.

Manşa tur este programată pe 12 iulie, pe stadionul ”Central” din Ovidiu, în timp ce retrurul va avea loc pe 18 sau 19 iulie, la Chişinău, în funcţie de cum va stabili UEFA.

Veste proastă pentru Gică Hagi şi Farul

Cu doar două săptămâni înaintea meciului cu Sheriff, Gică Hagi primeşte o veste cum nu se poate mai proastă: îl pierde pe Louis Munteanu.

Potrivit ”fiorentina.it”, Louis Munteanu nu va reveni la club pe 20 iulie, aşa cum se întâmplă în cazul jucătorilor cu vacanţă prelungită, ci cu o săptămână înainte.

Mai exact, sursa citată anunţă că atacantul român va fi la antrenamentele Fiorentinei chiar pe 12 iulie, când Farul Constanţa o va întâlni pe Sheriff în preliminariile Ligii.

  • Împrumutul lui Louis Munteanu la Farul expiră pe 30 iunie. Italienii au refuzat să prelungească împrumutul.

Aşadar, se pare că nu mai există şanse ca Louis Munteanu să mai continue la Farul şi în sezonul următor. 

Fotbalistul este decis să tragă tare la antrenamente şi să-l convingă pe antrenorul Vnicenzo Italiano că merită un loc în lotul Fiorentinei pentru sezonul următor.

Louis Munteanu este gata să renunţe la o săptămână de vacanţă pentru a fi prezent pe Viola Park pe 12 iulie”, au anunţat italienii.

Louis Munteanu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Gică Hagi în sezonul trecut, încununat cu un titlu de campion, însă ”Regele” este obligat să se descurce fără el în preliminariile Ligii Campionilor.

Fiorentina nu pare dispusă să-l mai trimită pe Louis Munteanu în România, însă rămâne de văzut cum se va descurca atacantul român în continuare şi ce drum va apuca. Timp este suficient - până la finalul lunii august.

Afla mai multe despre: farul-sherifflouis munteanu 

viewscnt
Articole similare