Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Prima lovitură a lui Ancelotti! Real Madrid a făcut mutarea mult aşteptată de fani: ”E transferul anului!”

BREAKING Prima lovitură a lui Ancelotti! Real Madrid a făcut mutarea mult aşteptată de fani: ”E transferul anului!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este foarte aproape să-l numeasca pe Carlo Ancelotti în locul lui Zidane.

Antrenorul italian Carlo Ancelotti a preluat conducerea tehnică a echipei Real Madrid. El a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea balnco şi va fi prezentat oficial în cursul zilei de miercuri.  

 "Real Madrid CF anunţă că tehnicianul Carlo Ancelotti va fi antrenorul primei echipe a clubului pentru următoarele trei sezoane. Ceremonia semnării contractului va avea loc, miercuri, cu preşedintele clubului, Florentino Perez, la Real Madrid City, după care Ancelotti se va adresa presei de la ora 19.00, într-o conferinţă de presă online", a precizat clubul din capitala Spaniei.

La Real, Ancelotti îi va lua locul francezului Zinedine Zidane, care a părăsit clubul după un sezon în care Real Madrid nu a obţinut niciun trofeu.

Primul ”transfer” pentru Real Madrid în al doilea mandat Ancelotti

Potrivit presei spaniole, Real Madrid a făcut deja şi prima mutare, odată ce a închis subiectul băncii tehnice.

Preparatorul fizic Antonio Pintus, cel despre care s-a scris în reptate rânduri că a făcut minuni în primul mandat al lui Ancelotti, revine şi el pe Santiago Bernabeu.

Fost colaborator al lui Ancelotti, Antonio Pintus a plecat la Internazionale Milano, acolo unde a contribuit din plin la titlul câştigat de Antonio Conte. Spaniolii anunţă că Pintus revine acum la Real Madrid alături de Carlo Ancelotti, o veste pe care vestiarul madrilenilor ar fi primit-o deja cu entuziasm. ”E transferul anului pentru noi” au reacţionat şi fanii pe reţelele de socializare. Pintus a impresionat în primul său descălecat la Madrid, majoritatea fanilor având o părere excelentă despre preparatorul fizic în vârstă de 58 de ani. De altfel, numele lui Pintus a devenit subiect de trending pe reţelele de socializare din Spania, în decurs de câteva ore. Alături de Ancelotti vor luca de asemenea Davide (fiul său, ca analist video), Francesco Mauri şi Luca Guerra.

 

 

Ancelotti vrea să-l convingă şi pe Ramos

Discuţiile dintre Sergio Ramos şi Real Madrid par blocate în acest moment. Madrilenii îi oferă căpitanului un contract pe un an, cu un salariu diminuat cu 10%, în timp ce legendarul fundaş al ”Albilor” vrea un contract pe doi ani.

Potrivit presei spaniole, una dintre misiunile pe care Ancelotti şi le-a impus în primele ore după ce va prelua al doilea său mandat la Madrid, va fi să-l convingă pe Ramos să parafeze o nouă înţelegere. Carlo Ancelotti şi Sergio Ramos au o relaţie foarte apropiată după primii doi ani în care italianul a pregătit-o pe Real Madrid. 

Afla mai multe despre: carlo ancelottiantonio pintusreal madrid 

viewscnt
Articole similare