Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primul jucător OUT de la PAOK, după ce Răzvan Lucescu şi-a anunţat plecarea! Anunţul făcut astăzi

BREAKING | Primul jucător OUT de la PAOK, după ce Răzvan Lucescu şi-a anunţat plecarea! Anunţul făcut astăzigalerie foto

Serie A

Comentarii

Răzvan Lucescu (50 de ani) a plecat de la PAOK Salonic şi potrivit informaţiilor Telekom Sport va semna cu gruparea saudită Al Hilal. La mai puţin de 24 de ore de la anunţul care a zguduit oraşul Salonic, grecii au anunţat despărţirea şi de un jucător.

A jucat 40 de meciuri în sezonul în care PAOK Salonic a câştigat pentru prima oară în istorie eventul şi acum a semnat cu o echipă dintr-un campionat de top, acolo unde va fi coleg cu un român. Yevhen Shakhov (28 de ani) a semnat un contract cu Lecce pe o perioadă de doi ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă unul. 

Internaţionalul ucrainean a ajuns liber de contract la Lecce, după trei ani petrecuţi la PAOK, ultimii doi sub îndrumarea lui Răzvan Lucescu. Mijlocaşul central este apreciat la 2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

La Lecce, Shakhov va fi coleg cu Romario Benzar, a cărui plecare de la FCSB a fost anunţat în urmă cu doar câteva zile. "Lupii" sunt nou-promovaţi în Serie A. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonictransfer 

viewscnt
Articole similare